Hem > Forum > Depression > Allt känns bara fel!

Allt känns bara fel!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej, är en 22 åring man som har varit med om en massa med  saker. Jag gör om misstag på misstag men vad jag än försöker så gör jag om sakerna. Det största av misstagen är att jag slösar alldeles för mycket pengar som jag senare ångrat. Nu börjar alla misstag visa sig och har fått stora depressioner. Ibland kan sakerna jag tyckte var roliga och intressanta  vara tvärtom. Börjat ibland få självmordstankar men vill inte göra så att min familj och nära vänner ska lida. Jag är emot att ta mediciner för depression, men vet inte vad jag ska göra nu. Alla misstag kommer som en stor smäll och jag vet inte längre Hur jag ska hantera det själv.

  Avatar

  Hej.

  Jag förstår vad du säger. Det låter som att du är på ett rörigt ställe i livet just nu. Om det är specifikt ekonomin som du har problem med så kan du ju lösa det, lägg upp en budget varje månad och handla därefter.

  Vill du utveckla mer om vad det är för misstag som du gör om?

  Något som jag har märkt kan hjälpa en om man mår dåligt/inte känner något, prova något nytt, umgås med folk du älskar. Träning kan också vara nyckeln till att må bättre.

  Det första steget till att må bättre är att erkänna för sig själv att man mår dåligt, så du har redan börjat resan till att må bättre.

  Om du känner att självmordstankarna blir för starka, säg till någon i familjen eller kontakta självmordslinjen. Många älskar dig även om det inte alltid känns som det!

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej igen, misstagen jag brukar göra om och om igen är att börja snusa när jag mår dåligt sedan att handla på delbetalning. Jag tränar vardagligt men direkt efter träningen kommer deprissionen tillbaka fast ännu starkare och starkare. Försöker göra allt jag verkligen kan för att få bort depressionen. Fast det värsta är på kvällarna när jag väll är hemma.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.