Hem > Forum > Depression > allt är mitt fel

allt är mitt fel

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Avatar

  hej under en längre tid har jag känt att allt som händer i världen är mitt fel. som att jag på något magiskt sätt skapar ondska i andra. jag vet inte varför jag känner så, jag gör det bara. jag hoppas att jag har fel. men på något sätt har jag denna känsla, vet inte vad jag ska ta mig till. har under denna tid haft dödsångest, haft självmordstankar också. låter konstigt men så är det. jag orkar inte mer att leva med denna känsla. vet inte vad jag ska göra.

  Avatar

  Hej!

  Känner igen mig så mycket i det du skriver.. Känner likadant, som att jag inte kan lyckas med något alls utan bara skapar problem. Jag klarar inte av de mer, är bara konstant ångest o tankar på döden numera.. Önskar bara att vi kunde hjälpa varann, dela erfarenhet o historier.. O slippa känna mig som den mest ensamma på jorden:(/T19

  Avatar

  Jag skapar också bara elände. Inte ens psykiatrin tar i mig med tång. Inte en enda vän. Förstår verkligen hur du känner.

  Det är så sjukt synd att man inte får byta kontaktuppgifter och i alla fall få prata i telefon med någon.

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag skapar också bara elände. Inte ens psykiatrin tar i mig med tång. Inte en enda vän. Förstår verkligen hur du känner. Det är så sjukt synd att man inte får byta kontaktuppgifter och i alla fall få prata i telefon med någon.

   

  ja jag önskar vi kunde alla lära känna varandra:(

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej! Känner igen mig så mycket i det du skriver.. Känner likadant, som att jag inte kan lyckas med något alls utan bara skapar problem. Jag klarar inte av de mer, är bara konstant ångest o tankar på döden numera.. Önskar bara att vi kunde hjälpa varann, dela erfarenhet o historier.. O slippa känna mig som den mest ensamma på jorden:(/T19

   

  under en tid nu har jag bara döden i tankarna. jag tycker det är dåligt att man inte kan lämna kontaktuppgifter.

  Avatar
  Trådstartaren

  under en tid nu har jag bara döden i tankarna. jag tycker det är dåligt att man inte kan lämna kontaktuppgifter.

   

   

  Avatar

  Det handlar om att man ska kunna vara trygg i forumet. Många  lämnar ut sina personuppgifter och får ångra det bittert av olika skäl – till exempel om man inte vill att ens omgivning ska få veta att man hänger i forum för personer som vill diskutera livet.

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.