Hem > Forum > Depression > 7 år av depression, vad ska man göra?

7 år av depression, vad ska man göra?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Avatar

  Hej

  Lever med deppression, ångest o allt annat skit som hör till.

  Jag har alltid varit känslig och haft en släng av social ångest. Men den är istort sätt borta. det som är kvar av mig efter all terapi och medicin är  bara ett skal, vet inte riktigt längre vad jag gillar, vad jag blir glad av eller vem jag bryr mig om. ett tips till er alla som precis ramlat ner i källaren, TA ER UPP SNABBT! innnan det är försent.

  Jag har under denna tid funderat mycet på vad som kan vara fel, add? adhd? bipolär? jag har varit en tjurig jävel sen jag va liten. Jag gillade inte att göra saker i grupp och vägrade många gånger när det blev för mycket. I skolan har jag aldrig stått inför klassen utan gick bara ut. Jag va petig med maten tills jag va 20år, åt bara pasta o korv istort sätt. Mjuk mat gillar jag mest. Men nu äter jag istort sätt allt.  I och med min tjuriga skalle och depretion som hela tiden säger att jag bör ge upp så har jag hoppat melan vårdcentraler och städer stup i kvarten. I och med det har jag inte en samlad journal vilket gör att jag får börja om hela tiden vilket gör att jag hoppar av och avbokar alla möten och tvärvänder.

  Någon som känner igensig och kanske har några tips? har kommit till en gräns där jag söker hjälp på annat håll. Att få en psykologtid 3v fram gör bara att jag ger upp och hamnar ännu längre ner.

  Jag har också dålig inpulskontroll på längre sikt, jag sålde mitt hus, fick 600k och dom har jag levt upp nu under 5 år. jag har hoppat på utbildningar, hoppat av, gått klart vissa men skolan dödar mitt intresse så jag vill aldrig mer tänka på tex kustskepparexamen eller urmakeri.

  Jag har testat de flesta droger men inte fått någon ögonöppnare vilket många pratar om. har aldrig använt i längre perioder.

  Känns som jag har levt tillräckligt, men 35 är ingen ålder säger dom. men kan man inte ha levt ett liv på den tiden?

  sen har vi alla dessa tips som bara går att applisera om man står utanför samhället utan jobb. Skulle man arbeta och gå runt och mindfullnessa skulle man bli inlagd på psyket för gott. samhället är rationellt men det är ju inte människan så varför hålla på ?!

   

  Ja det va vad jag hade att skriva av mig iallfall. Finns ju mer om någon är intresserad. Har en del i bagaget som kanske är av vikt.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.