Hem > Forum > Depression > 25 trötta år.. Finns det någon hjälp?

25 trötta år.. Finns det någon hjälp?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej, jag är trött på att vara trött..

  för drygt två år sedan gick jag till vårdcentralen och fick veta att jag hade depression av svår grad och fick antidepressiva och kbt samtal. Jag har sedan dess testat lite olika sorter och styrkor så depressionen är mycket bättre och stabilare nu.

  Jag berättade även att jag är väldigt trött och alltid har vart tröttare än alla andra. Redan på dagis upptäckte dom att jag kunde sova hela dagen med bara några mat pauser och ändå kunna sova hela natten sen. Det konstiga är att det är likadant fortfarande. Jag är hela tiden sömnig och sover minst 10h varje dag för att orka jobba, och de dagar som jag är ledig och ensam hemma så sover jag lätt 14h i sträck. Ofta går jag upp bara för att min sambo inte ska märka att jag sovit bort hela dagen.. jag skäms otroligt mycket för min trötthet men vet inte vad jag ska göra.

  Jag är tjej, 25 år, tränar 2/3 ggr i veckan och äter bra. Jobbar 70% i butik.

  Men min läkare hittade inga prover som visade att något var fel och verkar inte ta mig seriöst. Jag orkar verkligen inte vara såhär trött! Mina lediga dagar och kvällar spenderas i sängen för att orka med resten av veckan. Har förlorat väldigt många vänner eftersom jag inte orkar träffas eller hålla kontakten på ett normalt sätt.

  Någon som känner igen sig? Eller vet hur jag ska få hjälp?

  Avatar

  Ge inte upp innan dem finner anledning till din trötthet. Se över alla olika tester du kan ta, för att se om du har brist i vitaminer eller om det finns lösning för att få ork. En del människor sover längre än andra, vissa behöver sex timmar för att vara utvilad medan andra behöver tio timmar.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.