Hem > Forum > Depression > ❤️ Suicidtankar kan förstärkas av solen ☀️

❤️ Suicidtankar kan förstärkas av solen ☀️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej kära, fina människor! ❤️

  Vill sända all kärlek jag har till er alla som också kämpar hårt 😔

  Vill främst bara tipsa om något jag insett, att nämligen att för mycket eller för starkt solljus ofta kan förvärra mina mörka tankar och känslor. Även När jag inte ätit nyttig mat eller tränat. Testa gärna detta själv, om ni klarar att äta nyttigare och motionera – vet hur extremt svårt det kan vara.

  jag har insett att jag ofta får så vi sid tankar när jag belastat mitt nervsystem för mycket, exempelvis av för mycket sol än vad det klarar av, så jag ville bara förmedla detta till er andra ❤️

  Serotonin och dopamin behövs i kroppen för att man ska kunna mår bra och därför behöver man även ibland medicinera har jag insett.

  Skickar alla enormt stor kram! ❤️🧸💐❤️💐❤️💐❤️

   

  Hej,

  Det har jag också upplevd. Blir mer självmordsbenägen speciellt under våren när allting blommar igen och kommer vid liv.

  Håller mig borta från solen så mycket som möjligt men det blir inte bättre 🙃

  Har tagit medicin i 2 år nu och det hjälpte så det kan jag rekommendera.

  Stor kram 🌸

  Avatar

  Jag kan må dåligt av solen eftersom den gör mig trött och får mer ångest och tankar på döden när jag är trött. Brukar använda keps ofta nu så att mina ögon inte blir överansträngda av solljuset, det brukar hjälpa mig att inte bli så trött. Annars är ju solljus viktigt för D-vitamin och dygnsrytm.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.