Hem > Forum > Corona > Pandemin har förstört mitt liv.

Pandemin har förstört mitt liv.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Hej jag hatar den här pandemin som har pågått sen mars månad. Inga körövningar ingen. . givane dagligverksamhet då den var tvungen att stänga. inga att fira påsk, midsomar fördelsdag jul och ny år med. Nä varför ska man ens kämpa vidare. JAG VILL INTTE DÖ JAG ORKAR BARA INTE LEVA.

   

   

  Avatar

  det kommer bättre tider garanterat , försök att aktivera dej med annat än att grubbla på detta

  Trådstartaren

  hur då man får ju inte göra något av det som jag tycker är kul. Sen blir man bombaderad av telefonen hur många nya dödsfall det är.

   

  Trådstartaren

  Trodde detta var ett forum där man skulle kunna ventilera sin psykiska ohälsa. Men det är som vanligt folk lyssnar inte på en..

   

  Avatar

  hur då man får ju inte göra något av det som jag tycker är kul. Sen blir man bombaderad av telefonen hur många nya dödsfall det är.

   

  försök hitta på nått bara , läs lite böcker , kolla film , lyssna på poddar , laga god mat , mm , mm

   

  finns massor att göra om du bara vill , att grubbla gör ensamheten bara värre

  Visst är det jobbigt med covid. Det har vänt upp och ner på nästan allas liv, så jag tror vi känner igen oss mer eller mindre allihop.
  vad gäller dödsfall som du upplever att du blir bombarderad med på telefonen, stäng av dina aviseringar från nyhets-apparna! Jag orkar inte heller med alla uppdateringar om kris-läget, det ger mig ibland nästan panikångestkänslor och därför håller jag faktiskt mig ifrån nyheterna och ger mig bara den dos jag orkar med.
  jag tycker också att det är jättejobbigt med allt som ställts in i form av aktiviteter, men vi måste försöka tänka att det inte alltid kommer vara såhär. Vi får försöka utforska nya saker som fungerar eller luta oss mot exempelvis serier eller filmer som vi kan underhålla oss med. Jag brukar själv gå många långa promenader, det känns bra. Sen brukar jag sätta på galet hög musik och städa/dansa hemma.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.