Hem > Forum > Corona > Misslyckat självmordsförök

Misslyckat självmordsförök

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Helt galet det känns att skria det men det är ju sant. Har varit med om ett misslyckat självmordsförsök och Jag kan inte bara släppa det och gå vidare helt och hållet. Det har gått 11 år nu och jag vaknar varje morgon och funderar över hur jag kunde överleva. Blir riktigt trött av allt funderande.

    Jag var med om ett misslyckat självmordsförsök när jag var tonåring, jag vet inte om du tror på Gud men jag tror på honom och att det inte var meningen att jag skulle dö där och då, kan du också känna så? Att det var inte meningen att du skulle dö…

    du har fortfarande tid att förändra ditt liv, jag vet vissa saker är omöjliga att ändra på, men jag tror vi glömmer bort att alla behövs ,alla är värdefulla .

    Trådstartaren

    Jag tror dessvärre inte på gud men jag tror att ingenting är omöjligt egentligen men jag är bara så jävla trött på ångesten och att man förstörde sitt eget liv. Jag har utvecklats o sånt men jag är fortfarande så himla less på att man är så trött och livet känns inte så roligt, ibland så är det ju verkligen kul men ibland så är det bara trötthet och mer trötthet. Pluggar nu, går ut i juli men jag känner att jag inte vet va jag ska göra efter skolan, ska jag börja jobba och knega o låssas som om att är bra osv. Det är väl så det är tänkt antar jag… Jag har varit med om en extrem bilolycka så det känns verkligen som om att jag borde varit död. Blir så himla arg på mig själv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.