Hem > Forum > Corona > Jag haaaatar corona!!!!!

Jag haaaatar corona!!!!!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Jag hatar corona, jag hatar distansering. Jag hatar att den första våren på 15 evigheter, som jag såg fram emot med nyfikenhet och glädje kraschade och brann, tack vare c. Jag hatar att jag inte kan träffa människor nya och gamla, utan en barriär emellan oss.

  Distansering suuuuuuuuger!!! Det suger #%&¤¤#Q&&R!!! (kvinnor och barn titta bort). Bomber och granater, donnerwetter, f@nih-tesj***.

  Så man får hitta sätt att överleva detta. Och försöka sålla bort alla ”Jag tror vi kommer ur detta som bättre människor!!!!!”. Är det det man säger till en förälder till ett barn förlorat i suicid, pga nuvarande restriktioner? Det som inte dödar stärker.

  Känner med dig! Jag kan bara instämma! Igår fick jag dåligt samvete för att jag kramat om en gammal vän jag mötte på stan…nämen, vad gör jag…utsätter henne för en risk på det där sättet. Dagarna går och man sitter hemma, hemma,hemma…ensam och utan planer.

  Har inga riktigt bra tips förutom att stå ut. Lite till. Och lite till. Gnäll när du känner för det!! Men glöm inte att ta hand om dig fysiskt och mentalt; promenera, jogga, prata med vänner..

  Avatar

  Hmm…själv har inget förändrats i mitt dagliga liv när corona kom. Jag skulle jag vara glad att bara få prata med någon i telefon eller ta en promenad med någon (då kan man ju hålla avstånd ) men jag har inte det nu och hade det inte innan corona heller…

  Avatar
  Trådstartaren

  Olive: Känner igen känslan! Det tog mig veckor att komma fram till att jag tänkte fortsätta träffa min mor, och jag får fortfarande dåligt samvete ibland. Fast som hon sagt flera gånger, är det bättre att förtvina av ingen kontakt och inga kramar?

   

  Purple: 😢🤬du förtjänar den kontakten. Jag ser dig.

  Avatar

  Jag håller med dig där.. Överdrivet med allt. ”håll ut, och 2 m avstånd” etc men så funkar de inte. Många som bli drabbade av alla saker bli uppskjutet. Som tex KBT..

  Avatar
  Trådstartaren

  Sent svar från mig men ditt svar träffar så klockrent vad jag känner Azure Dujufo. Tack!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.