Hem > Forum > Corona > Hjälp jag ser inget ljus i framtiden

Hjälp jag ser inget ljus i framtiden

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • jag är i en förtvivlad situation på grund av ett misstag jag gjorde i somras när jag blev för full och antagligen även omedvetet drogad av ett par killar jag pratade med. Jag blev helt tokig, galen och minns bara få stunder av denna kväll som slutade på psyket via polisbil och till sist fyllecell. Mina barn tvångsomhändertogs under 5 dagar enligt LVU. Detta är och har varit ett totalt helvete för mig sedan dess. Under ruset så har jag hotat två för mig okända individer och slagit till en person på näsan (tack och lov ett lätt slag). Jag vet inte varför, jag var utom mig den kvällen och var totalt paranoid och rädd och arg på allt och alla. Mina stackars barn fick se detta elände. Vi var på semester. Inget av detta har någonsin hänt förut och vi har annars ett ordnat ”medelklass” liv. Jag hatar verkligen mig själv, har självmordstankar och har ångest och oro inför framtiden. Rättegång väntar men vet inte när. Jag känner att mitt liv är slut. Snälla döm mig inte mer än jag dömer mig själv just nu. Jag är totalt nykter, har sökt vård och hjälp och är delvis sjukskriven (25%). Jag vill så att eländet ska ta slut någon gång och jag kan få sinnesro. Det är otäckt när tankarna man har blir praktiska istället för att man ”tycker synd om sig själv” som ikväll när jag funderade på hur jag skulle göra rent praktiskt och hur jag skulle ordna så barnen fick passning av morföräldrar och att det skulle ske utomhus så att ingen närstående skulle behöva mötas av synen inomhus. Vad jag behöver slänga och rensa ut hemma etc. Snälla om det finns någon medlidande människa eller någon som varit där jag är nu. Hjälp! Fel tråd, har inget med Corona att göra men jag orkar inte flytta och skriva om allt igen.

  Hej,

  Åh vilken förskräckligt orättvis situation. Vill säga till dig att inte göra något dumt. Det här kommer lösa sig! Rättsväsendet måste förhålla sig till att du blev drogad – du är ju oskyldig! Håll ut, fina du!!! <3 Du kommer få sinnesro!

  Trådstartaren

  Tack för de snälla orden! Allt snällt värmer så ska du veta! Ja jag blev med största sannolikhet drogad men det är svårt bevisa för inga prover togs. Är livrädd för rättegången. Idag ringde läkare på morgonen efter att ha börjat dagen med att hyperventilera (panikångestattack). De tog in mig direkt. Jag har nu fått ångestdämpande och antidepressiva mediciner. Glad jag tog hjälp av vården plus snäll läkare tack o lov!

  Avatar

  Inte noja över det som hänt , rättegång är inget farligt och du berättar bara så som du skriver här , och att du mår otroligt dåligt över och ångar det som råkade hända ,

   

  detta är inget att planera sitt avslut för , så gör nu inget dumt !!

  och jättebra att du tar / får  hjälp av vården , försök sova ut , äta gott , och lugna ner dej , så kommer detta snart vara  löst .

  MVH m

  Testat samtal om det tunga och det som fungerar i ditt liv just nu?

  Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige (roks.se)

  Hej.

  Det låter som att du fick en psykos. När den väl är över är det inget du ska lastas för men det viktigaste är att DU inte får lasta dig själv. DU vet ju att detta inte var den riktiga du. Du minns inte, vet inte varför. Din hjärna spelade dig ett fult och elakt spratt och det viktigaste just nu är att du förlåter dig själv. Inte för psykosen, för den kunde du inte hjälpa, utan för hur du låtit skuldkänslorna leda efter det. Det var inte ditt fel! Kram!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.