Hem > Forum > Corona > Coronarädslan tar fart igen…

Coronarädslan tar fart igen…

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Hade kommit en bit i min ”träning” I min coronarädsla,  men nu är det så gott som bortblåst iom ökad smittspridning och INGA restriktioner. Är dock fullvaccinerad med BÅDE covid och vanlig influensa, jobbar 100% hemifrån och har väldigt lite sociala kontakter. Så det vore väl någorlunda lugnt egentligen,  men har en sambo som har stor respekt för smittspridningen men är inte lika rädd som jag. Diskussionerna är många och långa ibland.

  Detta tar på mitt psyke och vårt förhållande och det börjar kännas i min kropp. Har gått och varit rädd nu i snart 2 år samt all annan psykisk press som också varit uppepå det…

  Blir jag inte sjuk I corona så är jag snart utbränd pga AV det…😢

  Trådstartaren

  Hur länge till orkar man och vad gör man när man inte orkar längre?

  Lusten till det mesta är borta.

  Men mest less på mig själv.😪😪

  <3 det är jobbigt och tar enormt på krafterna att leva i såna här undantagstillstånd som vi gjort nu i snart två års tid. Förstår att det känns extra tufft också när du kommit en bra bit i hanteringen och så förvärrades smittspridningen och ger ökad rädsla igen. Kan känna igen mig i det. Munskydd är mitt bästa försvar. folk i min klass är sjuka hela tiden och testar positivt (till och med lärarna är sjuka i covid) men själv har jag inte varit sjuk (bara pollen) på snart två års tid så munskydd – det som ser ut som ett kaffefilter- är verkligen skitbra. Kan rekommendera det om du inte kört med det innan.

  Trådstartaren

  …och nu kommer julen…ett stressmoment när det gäller att göra val iom corona.

  Ont i magen, nedstämd och ännu mer minskad lust.

  Coronan har verkligen förstört och stulit tid av mitt liv…

  Rädd att bli sjuk och dö, men ångesten och rädslan gör att jag snart hamnar där ändå, inte i corona, men pga corona.

  Förstår dig så väl. Den ständigt förhöjda katastrofberedskapen gör att jag går under. Tre barn och jobbar i vården. Nu med utmattning. Hatar den här tiden på året. Alltid. Så mycket ångest.

  Rädslan är så stor. Orkar snart inte mer.

  Olive Biruny <3 Hoppas verkligen att ni som jobbar i sjukvården framöver får betydligt bättre löner och arbetsvillkor. Att man har lärt sig hur fundamentalt viktig sjukvården och de anställda är för våran överlevnad. Jag är ledsen att det är på det här sättet <3

  Läste förra veckan att RS-viruset har gått ner och nu också influensan. Hoppas det vänder och att Omikron snart slutar stiga spikrak uppåt.

  Förstår också att det är totalt utmattande att samtidigt orka med familjeliv och det privata när jobbet slukar energin och gjort så länge <3

  (Jag har ansiktsmask och tillhör inte den kategorin som tänker sprida någon av de tre smittorna vidare)

  Skickar massa kramar

  …och nu kommer julen…ett stressmoment när det gäller att göra val iom corona. Ont i magen, nedstämd och ännu mer minskad lust. Coronan har verkligen förstört och stulit tid av mitt liv… Rädd att bli sjuk och dö, men ångesten och rädslan gör att jag snart hamnar där ändå, inte i corona, men pga corona.

  Känner likadant, den och samtidigt annan sjukdom tar kål på hoppet. Vill vara modig men är ändå skräckslagen. Förbannade media att hjärntvätta människor med rädsla. Känsliga individer kan få men för livet!!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.