Hem > Forum > Ångest > Vill jobba hemifrån för alltid..

Vill jobba hemifrån för alltid..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Avatar

    Vill inte på något sätt tillbaka till kontoret igen. Jag vet att den dagen kommer då jag måste, för jobb ligger där och tickar och detta måste göras åå plats av olika orsaker. Min chef är inte helt positiv till att man ska arbeta hemifrån pga utbytet man får av varandra på kontoret. Men jag får lika mycket utbyte via teams, mår så bra hemma då min livssituation är lite svajig för tillfället. Hur klarar ni detta dilemma, jag vill av hela min själ jobba hemifrån I fortsättningen. Någon fler som känner samma ångest men inte kan/får fortsätta hemifrån?

    Jag känner likadant!!!! Studerar dock men vill inget annat än att fortsätta läsa på distans. Att vara i skolan. Umgås med elever på rasterna. Att ha människor runt omkring mig tar på så himla mycket energi att jag vet inte vart jag ska ta vägen.

    Avatar

    Min pappa är egentligen också tvungen att gå tillbaka till jobbet men han trivs bättre att arbeta hemifrån. Jag gillar också att studera hemifrån för kan koncentrera mig mycket bättre och trivs med att ha mer makt över min tid, så fattar din ångest. Om din livssituation är svajig just nu kanske du kan be din chef om att få fortsätta arbeta hemifrån en tid tills det har stabiliserat sig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.