Hem > Forum > Ångest > Varför måste man ringa?

Varför måste man ringa?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • hej. jag har extrem social ångest, social fobi, vad du nu vill kalla det. det förhindrar mitt liv så jävla mycket. jag försöker hitta en psykolog eller liknande att prata med, men det är bara ett problem. min ångest gör så att telefon samtal = instant panic attack.

  liksom om du specialiserar dig i social ångest/fobi så kan du ju inte göra så att det ända sättet att kontakta dig på är via telefon! då missar du ju hela jävla poängen.

  jag försökte skicka något formulär jag hittade på 1177 via posten till mitt närmaste sjukhus med psykiatri avdelning, men dem svarade bara att jag får ringa istället.

  jag har försökt skaffa hjälp i över ett år men klarar inte av att ringa, vad fan ska jag göra?

  Avatar

  <3 Men shit, vilket sjukt system!

  Kan du skriva ner på ett papper vad du vill säga och be en anhörig läsa upp detta för dem? Om de nu ska envisas vid att det ska förmedlas genom verbal kommunikation.

  Förstår att du blir less.

  Kram!

  Förstår din frustration:/ jag vet en som varit i liknande sitvation där en annan person tog kontakt med vården för den person som hade fobi att prata. Har du någon som du kan be att ringa och prata för dig? Du behöver antagligen bekräfta att du tillåter den andra personen att prata för dig. Sen kan personen berätta om din svårighet och att du vill ha kontakt via mail. De kognetiva terapi pogram brukar vara digitala och kontakt med terapeut online. Hoppas det ordnar sig för dig och att du får den stöd du behöver:)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.