Hem > Forum > Ångest > VÅRDEN MISSADE MIN PSYKOS

VÅRDEN MISSADE MIN PSYKOS

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Sommaren 2019 utvecklade jag psykos,  orsaken var att jag var utsatt för mobbning och kränkande särbehandling under min studietid till behandlingsassistent.

   

  Eftersom klienten saknar sjukdomsinsikt vid psykos så kunde inte heller vården fånga upp min psykos. Jag lever med sviterna av det än idag. Har ett betydligt sämre livskvalité,  förlorade mitt jobb och vänner som jag inte klarade av att sköta

   

   

  Känner sån ilska och vanmakt att andra orsakade min psykos men oxå vården som ville göra autism och utredning på mig!

   

  Sitter här drygt 3år senare och mår skit.

  Så hemskt att dom inte lyckades fånga upp dig när du hamnade i en psykos under utbildning inom vården. Men såg att dom ville göra en autism utredning på dig du kanske ska ta den för när dom kan utesluta det kan dom gå vidare & utreda & förhoppningsvis får du hjälp. Vänner som försvinner för man inte är samma ”stadie” alltid dom är inga vänner. Jag hade en bästa vän från förskoleklass till 9an vi gick tillsammans i gymnasiet med men föll isär så vi umgicks inte, hennes pappa blev sjuk, hon ringde & jag fanns där. 14 år senare blev min pappa skulle & dog 7 veckor senare vem skickade blommor & hörde av sig jo min vän trots vi knappt pratat på 14 år så fanns hon där det är en vän. Man ska inte alltid behöva va glad eller ringa en vän förstår när man går igenom något tufft & stöttar vid sidan om. Hoppas du får hjälp & mår bättre snart

  Avatar

  <3 Åh. Förstår att du är förbannad över att andra har försatt dig i den här situationen och att priset varit svinhögt. Först att klasskamraterna gjorde att du blev rejält sjuk och sedan sjukvården som inte klarade av sitt uppdrag genom att hitta rätt tillstånd och behandling och istället satte en förnedrande och missvisande diagnos.

  Det är något väldigt problematiskt över att inte lyssna på en patient som exempelvis är inne i en psykos. Jag förstår också att självinsikten kan vara kraftigt försämrad, men långt ifrån alla kan man tillskriva att de saknar självinsikt alls. Sådan skrämmande upplevelse det måste varit för dig att inte bli lyssnad på alls. Mardrömslikt!

  Stor kram!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.