Hem > Forum > Ångest > Utmaning

Utmaning

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag utmanade mig idag med att åka till ett zoo liknande ställe med familjen och åka även till stadium outlet för att köpa nya tröningströjor som sitter som ett andra skin för att hjälpa mig med att försöka sluta med mitt självskadebeteende. Dagen har varit extremt jobbigt och ångest går på högvarv men jag avbröt aldrig det jag gjorde så antar att man får se detta som en liten vinst i måendet. Var dock tvungen att ta vid behövs medicin. Och min familj stöttade mig hela vägen. Har kallsvettas genom mina kläder pga ångesten och vet att jag kommer vara utslagen hela dagen imorgon men det är en början iallafall.

  Wow, så oerhört starkt gjort! <3 Underbart! Stort tack för att du vill dela med dig! Heja dig <3

  Starkt jobbat <3

  Jag vet precis hur det känns att utmana sin ångest!

  Du tog ett stort steg idag och lyckades ta tillbaka en bit av dig själv. Ett steg i taget kommer du lyckas övervinna din ångest 🙂

   

  Trådstartaren

  Tack!
  Vet att många av oss skriver när det är jobbigt så tänkte att det kunde vara bra att få höra vissa saker som kan motivera andra att också utmana sin ångest och depression.

  Tycker det är extremt jobbigt att utmana min ångest men hade hela min familj på plats söm stöttade mig i varje steg jag tog och dem hjälpte med att få människor att flytta på sig om dem stog för nära. Har tagit all min vid behovs medicin idag för att klara av dagen och känner hur utmattad jag är efter allt som skett idag. Har mycket ångest som fortfarande är kvar efter dagens aktiviteter men när vi kom hem så började jag med diamond painting som jag har för att försöka kontrollera ångesten genom att göra något som jag måste total fokusera på och det hjälper lite grann.

  Ja jag uppskattade det – det var ett jättefint inslag att få läsa om! Mycket peppigt faktiskt.

  Hoppas du kunnat unnat dig något ikväll också som varit så duktig? Förstår att det varit en enorm pärs. Och låter även som en milstolpe?

  Stor kram

  Trådstartaren

  Ja, unnade mig en glass och en massa mys med mina katter. Att ha husdjur i en situation som den jag är i, hjälper väldigt mycket då dem känner när jag inte mår bra och kommer då och gosar med mig. Har även 2 hundar som gör detsamma.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.