Hem > Forum > Ångest > Tror jag kommer dö

Tror jag kommer dö

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag tror på riktigt att jag ska dö, jag har såna jävla hjärtklappningar och dubbelslag och ont i bröstet, jag vaknar på nätterna av att hjärtat rusar och jag är helt snurrig. Jag har varit hos vården men de har inte hittat nåt och skyller på ångest. Mina nerver sitter utanpå och jag kan inte längre leva normalt. Jag äter antidepressiva sen typ 9 år, går i samtal men ändå har det bara blivit värre. Det är inte ett liv jag har det är en mardröm. Jag orkar inte längre ha det såhär men jag vet inte vad jag ska göra. Jag sitter nu och kroppen bara skakar och det sticker och gör ont överallt, hjärtat har lugnat sig lite grann men slår fortfarande fel då och då. Jag är snurrig i huvudet och tror bara att det är nu jag dör, nåt är fel. Är det någon som vart med om liknande? Vad ska jag göra?

    stor kram till dig. Jag har likadant. Kollat sköldkörteln? jag har höga värden så vaknar varje natt i ett ryck av att hjärtat rusar, det är jävligt otäckt. tänker varje gång, det är nu jag dör. skakar också jämt. Fått inderal (betablockerare), då lugnar allting ner sig.

    Har du fått göra en ordentlig hjärtutredning? Alltså då menar jag att få gå hemma med en mätare (kommer inte på vad det heter, men plåster på bröstet till en dosa) och sedan sova över på sjukhus en natt där de hela tiden kollar hjärtat. Plus hjärtröntgen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.