Hem > Forum > Ångest > Svårt att sova pga ångest

Svårt att sova pga ångest

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hjärtat och andningen vägrar lugna ned sig. Det är som en djup, molande känsla i halsgropen och ångesten är total.

  Över livet, vad jag ska göra med det och hur jag ska ta mig själv i kragen… lagt massa energi på jobbet istället för på mig själv. Så nu är jag helt slut pga det med och har svårt att släppa det och slappna av hemma.

  Hela jag bara gallskriker på insidan, men det finns ingenstans att släppa ut frustrationen och ångesten.. Vill bara må bra igen..

  Vad ska jag göra?

  Avatar

  Hjärtat och andningen vägrar lugna ned sig. Det är som en djup, molande känsla i halsgropen och ångesten är total. Över livet, vad jag ska göra med det och hur jag ska ta mig själv i kragen… lagt massa energi på jobbet istället för på mig själv. Så nu är jag helt slut pga det med och har svårt att släppa det och slappna av hemma. Hela jag bara gallskriker på insidan, men det finns ingenstans att släppa ut frustrationen och ångesten.. Vill bara må bra igen.. Vad ska jag göra?

   

  Jävla ångest! Har själv sömnproblem och tyvärr inget jättebra recept på vad som blir bättre. Något jag försöker med och som oftast hjälper är att ha vissa rutiner. Jag dricker till exempel alltid te på kvällen, och tar en halvtimma med en bok eller framför tv:n för att varva ner. Till slut vänjer kroppen sig vid att man gör så innan sömn, och blir trött, liksom. Annars är det faktiskt inte helt dumt att uppsöka läkare och be om insomningstabletter. Jag fick Atarax utskrivet (väldigt svaga) som ändå funkade och så snart jag fick ordning på sömnen blev allt lite bättre. Men det kommer ju och går.

  Är det jobbet som stulit all din energi eller är det något annat?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.