Hem > Forum > Ångest > Stark ångest

Stark ångest

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej,

  Ibland har jag så sjukt stark ångest. Som jag tror många andra här på forumet får. Men vad gör ni i dessa situationer? Jag kan ha ångest så jag inte kan somna. Förrgår natt var sådan, två timmar sömn blev det.

  Fortfarande ångest (av samma sak som förrgår och igår) nu men det går uppåt o neråt, ibland så starkt att jag mår illa.

  När jag har mild ångest så försöker jag hitta saker att fastna i. Typ surfa på nätet, youtube, spela TV-spel, se på serie eller film, spela sällskapsspel med familjen, o.s.v,

  Men när jag har stark ångest så finns bara ett läge; att lägga mig och bryta ihop. Det får ta den tid det tar, helt enkelt.

  Som tur är mår jag oftast bättre sent på kvällarna och nätterna, vilket gör att jag kan slappna av hyfsat bra och få sömn. Nackdelen med det är att jag vill passa på att vara vaken när jag mår bra, så det blir för lite sömn ändå.

  Hej, är trött på att ringa hjälplinjer och aldrig komma fram.

  Om nån känner för att prata med en vanlig kille som blivit sjuk p.g.a utbrändhet och ångest, så skicka ett Mail så kan jag ringa upp om du vill!

  [email protected]

  När jag har mild ångest så försöker jag hitta saker att fastna i. Typ surfa på nätet, youtube, spela TV-spel, se på serie eller film, spela sällskapsspel med familjen, o.s.v, Men när jag har stark ångest så finns bara ett läge; att lägga mig och bryta ihop. Det får ta den tid det tar, helt enkelt. Som tur är mår jag oftast bättre sent på kvällarna och nätterna, vilket gör att jag kan slappna av hyfsat bra och få sömn. Nackdelen med det är att jag vill passa på att vara vaken när jag mår bra, så det blir för lite sömn ändå.

  På kvällen är jag en helt annan person o mår jättebra, känner igen mig!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.