Hem > Forum > Ångest > Sorg, skam, ensamhet, hopplöshet och rädsla

Sorg, skam, ensamhet, hopplöshet och rädsla

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • För mig är det mitt i natten. Jag bor just nu i USA efter att ha flytt från min sorg i Sverige. Jag kan inte andas och mitt hjärta bultar i mina öron. Ganska precis 3 år har gått sedan jag förlorade min sambo, han gick ut genom dörren och kom aldrig hem igen. Den dagen dog jag också. Jag vet inte vem jag är, och saker som kan ge fridfullhet i stunden ger mig om möjligt ännu mer ångest efteråt. Värken i mitt bröst måste få komma ut, och det ända sättet jag vet hur är genom blod. I tre år har jag gått hos psykiatrin till och från, men nu ger jag upp. Mitt liv är förbi. Jag dog också för tre år sedan.

    Jag känner med dig…det är svårt..känns som om ingen annan förstår hur man känner. Världen fortsätter snurra och livet för alla andra går vidare medan man själv står kvar på samma tid och plats. Jag kämpar själv varje minut, timme och dag. Men när jag tittar bakåt så har jag slutat med att slösa energi och tid på att låtsas att allt är bra. Eller liten gnutta bättre som omgivningen förväntar sig av mig. Jag har dåliga och sämre dagar. När det är som svartast tar jag 5 min i taget. Jag låter känslorna komma, jag har accepterat de och jag försöker också ta den hjälp som erbjuds. Medicin, ångestdämpande, sovtabletter mm. Jag är ännu inte där att jag själv undersöker vilken behandling som är bäst för mig utan förlitar mig helt och hållet på läkarna. Jag har kapitulerat, jag reder det inte själv nu…Dessa ord kanske är helt oviktiga för dig men jag hoppas att du åtminstone kan känna att du inte är ensam.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.