Hem > Forum > Ångest > Skuldkänslor ångest

Skuldkänslor ångest

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Här mått dåligt en tid pga en händelse med en vän. Vi hade bestämt träff,men ändrade tiden när hon kommer säger jag är du redan här vi skulle ju ses vid….jag fick till svar jag tål inte fler motgångar,jag så kom in jag så aldrig åt henne att gå  mene det gjorde hon så ingenting. Jag blev naturligtvis upprörd min man var hemma o hörde det som skedde. Skickade ett sms o berättade vad jag kände fick inget svar. 14 dgr efter denna händelse önskade jag en trevlig helg och skrev oxå att man kan må dåligt ibland livet är inte alltid på topp,tänkte då på att hon sa att hon inte tålde mer motstånd när vi sågs. Jag fick detta till svar nja inget mera. Har talat med några vänner om detta som hände dom säger inget att ha en riktig vän gör inte så dom menar att hon tex kunde sagt till mig men nu är jag här……osv. detta hände för 7 mån sedan häromdagen skicka jag ett meddelande över messenger att jag saknade o att det blev eller var ett missförstånd, fick detta till svar:ÄrligtSAKNAR jag ingen o efter ditt schokerande utfall. Tack o adjö. Vad jag själv förstår så har hon inte ens tänkt på sitt eget beteende hon la sina dåliga energier hos mig när hon valde att gå.  Jag svarade naturigtvis så här:Det finns en mening med allt…gäller bara att se den….allt sker ofta av en orsak….att du kallar det schokerande utfall är din uppfattning finns två sidor av uppfattningen eller flera. Avslutar Jag kan tillägga att för några  år sedan blev hon av med en vän hon känt hela sitt liv hon fick veta att hon var en falsk person pratade en massa som inte var sant,gick bakom ryggen mm ja det var mycket kan inte ange allt här,men detta fick jag veta o vet att hon mådde väldigt dåligt av det o att hon även försökte kontakta personen men fick inget gehör för det. För mig känns det nu som att jag fick igen det som hon fick ta emot då konstig känsla att känna det. Jag ville visa att jag tänkte på henne därför skickade jag iväg sms er jag ville inte sjunka till hennes nivå ansåg jag själv. Nu har jag mått så dåligt av detta att jag ångrar att jag tog kontakt överhuvudtaget,har svårt att sova,tankarna maler huvudvärk magen så hjälp mig med något verktyg så jag hamnar på banan igen.. Finns det några saker jag ska ta till mig i denna situation ni får gärna skriva skicka meddelande tack på förhand jag blir tacksam.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.