Hem > Forum > Ångest > Skär mig

Skär mig

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14
 • Avatar

  var så jäkla stressad o förbannad på sonen för han aldrig lyssnar, så drack alko, tog lugnande och skar mig, känner mig helt utlämnad medans ja väntar på mitt läkarbesök.

  Avatar

  Bra att du har tagit kontakt med läkare när du skurit dig. Har du skurit dig för? Vad är det hos din son som stressar dig?

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag håller på med utredning på psykiatrin.

  Avatar
  Trådstartaren

  2-3 årstiden är ju intensivaste tiden, dom lyssnar inte ska testa en….

  Avatar

  Ok förstår jag dig rätt om jag uppfattat det som att du har någon typ av psykiatriska besvär som gör att du blir stressad av din son? Eller är det så att det är din son som behöver hjälp men vården lyssnar inte på dig?

  Avatar
  Trådstartaren

  De är jag som behöver hjälp, håller på med en utredning på psykiatrin…känner mig så utlämnad nu bara när jag bara väntar på kallelse, har ingen professionell o prata med under tiden och dom har tagit bort mina mediciner, kan bara ta till alkohol när jag mår dåligt

  Avatar
  Trådstartaren

  Söker kickar oxå men de hjälper bara för stunden

  Avatar

  OK misstänker vården att du missbrukar medicinerna eller vet de inte om det är rätt mediciner för dig?

  Berätta mer om din situation… Jag kommer att läsa allt du skriver här och svara när det känns angeläget.

  Avatar
  Trådstartaren

  Eftersom ja håller på med utredning ska jag inte ha några mediciner eller missbruka något under tiden, men det är lättare sagt än gjort. Jag har några theralen kvar vid behov, jag hoppas verkligen ja blir kallad snart för dom behöver även förlänga min sjukskrivning så jag får någon sjukpenning😬 jag jobbar just nu bara 25%. Allt är väldigt förvirrande just nu vill bara ha den hjälp jag behöver vad nu det kan vara

  Avatar

  Ok vad utreds du för? Brukade du självmedicinera med något annat än alkohol?

  Hur ser din vardag ut?

  Avatar
  Trådstartaren

  Basutredning dom kollar om man har nån diagnos eller psykisk ohälsa. Nej inga droger eller dylikt bara alkohol, är snusare oxå. Vardagen är gå till jobbet 2 tim, sen hem o vila en stund sen är det dax o hämta barnen, har ingen kondition längre, blir bara andfådd och gå en liten bit, har gått upp i vikt sen sjukskrivningen i oktober. Har sim-kort ska försöka gå o simma efter jobbet imon om ja orkar. Bor med min fru o 2 barn.

  Avatar

  Att simma är härligt och man blir så viktlös. J

  Jag har oxå varit överviktigt – det är svårt att komma igång men njut av varje gång du lyckas. Fundera över vilken sorts person du är – gillar du träningsvärk eller inte och anpassa din simning efter det.

  Bra att du har familj – det är bra att ha något stabilt i tillvaron även om det är tufft. Barn älskar ju sina föräldrar precis som man är….

  Vad har du för arbetsuppgifter?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.