Hem > Forum > Ångest > Rädd för att få återfall

Rädd för att få återfall

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag var tvungen att sjukskriva mig 2018 då jag mådde dåligt och har sedan dess kämpat mig tillbaka och mått lite bättre för varje dag. Men senaste tiden känns det som jag börjat återgå till mitt gamla beteende och jag är livrädd för att få återfall och kollapsa igen. Ångesten känns outhärdlig.

     

    Jag var tvungen att sjukskriva mig 2018 då jag mådde dåligt och har sedan dess kämpat mig tillbaka och mått lite bättre för varje dag. Men senaste tiden känns det som jag börjat återgå till mitt gamla beteende och jag är livrädd för att få återfall och kollapsa igen. Ångesten känns outhärdlig.

    Jag är exakt där just nu, det är svin jobbigt och ångesten känns som en tickande bomb. Mådde också jätte dåligt runt samma år och började med medicin då, sedan varit inlagd två gånger på psyket vilket skapade mer depressiva känslor. Jag vill bara säga att du är inte ensam, jag är där just nu också och kämpar varje dag med att underhålla mig själv så att jag inte fastnar i mina tankar och återgår till den hemska tiden, har blivit en sån hypokondriker och ett kontrollfreak nu med massa  tvångstankar istället, kan kontrollera det än så längre så bättre än ett återfall.

    Nej du är inte ensam, ångest är förfärligt, den äter upp en och allt blir färgat av den. Har också ångest dagligen sedan ca ett år, är rädd att den ska ta över allt. Katastroftankarna kommer farande och jag försöker bara tänka; bryt, bryt, bryt. För ibland är det det som hjälper. Göra annat. avleda. Försöka hålla sig igång så gott det går. Så en dag är den borta. Och man minns hur livet ska vara. Fortsätt kämpa och försök göra det som DU mår någorlunda bra av. Stor kram!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.