Hem > Forum > Ångest > Pappa tog livet av sig

Pappa tog livet av sig

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Min pappa sköt sig själv i fredags kväll.

  Vi var ovänner och jag kommer få leva med den skulden och bördan.

  Jag tittade på honom efteråt, bilden försvinner inte från näthinnan.

  Jag vill säga till er som funderar på att ta ert liv – gör det inte, smärtan det orsakar närstående är ofantlig och läker aldrig helt.

  Vi fick inget hejdå. Ingen hälsning. Ingen förklaring. Jag vet inte hur jag ska kunna leva med detta. Leva med synen av det som var kvar av pappas huvud. Vi hann aldrig försonas och säga att vi älskade varandra.

  Snälla gode gud hjälp mig någon.

  Hej, fruktansvärt det du säger. Jag är så ledsen . Hoppas att du får stöd . 😔 många kramar vännen

  Trådstartaren

  Jag hoppas att jag ska få hjälp och stöd, jag jag har en kontakt inom psykiatrin sedan tidigare men jag vill ha en psykolog att prata med.

  Det känns bara så ofattbart att han är borta. Att jag inte kan försonas med honom. Jag kan inte förlåta mig själv.

  Hej, jag tror nog att han redan har försonats med dig. Hoppas att du får en psykolog. Kram🤗

  Trådstartaren

  Nej jag fick ingen psykolog, för sorg är normalt……… Men det är inte normalt att ens pappa skjuter huvudet av sig med ett hagelgevär utan att lämna någon hälsning. Så jag får fortsätta prata med min kassa skötare som inte har nån utbildning. Tror jag ska vända mig till onlinepsykolog.

  Hej, beklagar verkligen förlusten och att du har behövt uppleva detta!

  Du kan alltid vända dig till vårdcentralen och få sorgstöd via dom. Funkar det inte med den ena vårdcentralen, så testa en annan. För det du har upplevt låter inte att vara bara en sorg. Det låter som ett trauma som i värsta fall kan utvecklas till ptsd.

  Du kan alltid också höra med ditt försäkringsbolag om psykolog vid sådana händelser är något som de täcker. Beroende på bolag så kan man få ut rätt mycket ur sin föräkring.

  Många styrkekramar till dig! Jag förstår att det känns tungt, men jag tror verkligen på att du kommer att lyckas ta dig igenom denna storm och hitta hjälp som kan lindra smärtan.

  Trådstartaren

  5 månader senare. Lika jävligt fortfarande och jag får inte den hjälp jag behöver, ptsd börjar smyga sig på. Klarar inte av att ta hand om mitt barn längre på ett bra sätt. Hatar livet

  Yellow Rofipe, kan du vända dig till kyrkan, försöka få stöd via präst? Man behöver inte vara troende för att göra det. Tyvärr dit vården brukar hänvisa en vid sorg.. eftersom förluster är en naturlig och oundviklig del av livet. Dessvärre är det få som har verktyg att hantera sorg..

  Kolla sorg.se, finns en del tips där, samt en självhjälpsbok för sorg.

  Skickar styrkekramar

   

  Hej

  Beklagar

  Men det är väl sånt här som gör att jag inte tar mitt liv, för dom efterlevandes skull, inte för min skull.

   

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.