Hem > Forum > Ångest > Panikångest av dåliga köp

Panikångest av dåliga köp

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Jag handlade på impuls på nätet förra veckan. Jag har känt mig så ful den senaste tiden så ville köpa löshårs clip on. De är för dyrt med äkta just nu, och eftersom jag inte vet om de skulle se bra ut på mig så ville jag testa först med ett billigare alternativ. Köpte ett som skulle lika och kännas som äkta, men herregud va dåligt de va. Kändes extremt plastigt och va för glansigt för att smälta in i mitt eget. Sen trasslade de något hejdlöst. Sen även om de va en bra färg mot mitt så va de tydligt var mitt slutade.

  Visst detta va en flopp, och jag va väl lite beredd på de eftersom jag handlade på impuls. Men får ändå sån extrem panikångest när jag ångrar mig.

  Får tankar av att jag är värdelös som jag brukar få, och blir äcklad av mig själv på något sätt. Vill ta tabletter för att dämpa känslor och tankar. Bara komma bort

  Jag handlade på impuls på nätet förra veckan. Jag har känt mig så ful den senaste tiden så ville köpa löshårs clip on. De är för dyrt med äkta just nu, och eftersom jag inte vet om de skulle se bra ut på mig så ville jag testa först med ett billigare alternativ. Köpte ett som skulle lika och kännas som äkta, men herregud va dåligt de va. Kändes extremt plastigt och va för glansigt för att smälta in i mitt eget. Sen trasslade de något hejdlöst. Sen även om de va en bra färg mot mitt så va de tydligt var mitt slutade. Visst detta va en flopp, och jag va väl lite beredd på de eftersom jag handlade på impuls. Men får ändå sån extrem panikångest när jag ångrar mig. Får tankar av att jag är värdelös som jag brukar få, och blir äcklad av mig själv på något sätt. Vill ta tabletter för att dämpa känslor och tankar. Bara komma bort

  Jag kan känna igen ångesten när man gjort ett dåligt köp, jag brukar fastna i tanken om det är värt mödan att försöka lämna tillbaka produkten eller om det är en för jobbig process att påbörja.
  Men du ska inte känna dig dum eller värdelös för det, du var ju smart som provade ett billigare först. Dock var det väl lite det att det var billigare som gjorde att det inte blev så bra. Det är alltid nackdelen med att köpa över nätet, särskilt med såna grejer där man inte kan se exakt färg, längd, passform osv. Försök ta dig till en fysisk butik och se om du hittar någon som passar dig bra, sen kanske du kan hitta samma på nätet till ett billigare pris.
  Du är inte värdelös, du gjorde bara ett förhastat beslut. Vi har nog alla gjort det. Kontakta butiken och säg att du är missnöjd och se om du kan få lämna tillbaka den.

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack, jag tror att jag bara lägger undan de och försöker glömma. De är redan betalt och klart och vet redan att de inte gick att skicka tillbaka bruten förpackning.

  Processen hade nog varit för jobbig ändå.

  Jag tror inte de passar min frisyr bara. Har för tjockt hår.

  Tack, jag tror att jag bara lägger undan de och försöker glömma. De är redan betalt och klart och vet redan att de inte gick att skicka tillbaka bruten förpackning. Processen hade nog varit för jobbig ändå. Jag tror inte de passar min frisyr bara. Har för tjockt hår.

  Borde ju finnas till alla hårtyper?
  Hur är det för övrigt då? Låter på sättet du skrev som att det finns mycket annat än löshår som tynger dig.

  (Edit: Såg att du skrivit massa trådar som antagligen förklarar hur du mår.)

  Avatar
  Trådstartaren

  Nä jag mår väl inte jätte bra.

  Nä jag mår väl inte jätte bra.

  Ser att det är mycket som är jobbigt och har varit under en lång tid.
  Försök att sätta dig ner och göra en lista på vad som står i vägen för att du ska kunna må bättre. Om det är pojkvännen, familjen, jobb eller/och vänner osv. Sen försöka fundera på vilken form av förändring du skulle behöva för att kunna må bättre.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.