Hem > Forum > Ångest > Oro och stress dagligen

Oro och stress dagligen

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Ibland känner jag en känsla av att mina mediciner skapar en krock i kroppen. Jag har haft ett par dagar nu när jag tagit theralen tabletter. Igår tog jag en tablett fast två gånger på dagen. Och sedan på kvällen tog jag prooavan som jag tar till natten. Jag vet inte va som hände. Om de bara va en känsla eller om de faktiskt var att medicinerna jag hade kvar i kroppen orsakade något. Men jag fick känslan av att hjärtat började slå onormalt långsamt och att jag vår påväg att försvinna. Dvs somna in och inte vakna mer. Som om jag va tvungen att hålla mig vaken och hela tiden påminna mig själv att andas och hur man andas. Det kändes så fel och jag blev både rädd och illamående. Jag kramade mitt huvud hårt och började gunga med hela kroppen. Det brukar jag göra vid obehag och ångest och de distraherar känslor och skiftar fokus. Efter ett tag kändes de bättre och någon timma senare kunde jag sova normalt. Men ja, de va hemskt. Detta har jag varit me om tidigare, och jag vet att de inte är bra att jag tar lugnande så ofta som jag gör. Men ändå kan jag inte sluta. Jag är beroende av att agera destruktivt.

  Jag ska börja gå på en dagvårdsbehandling om två veckor. Dbt fyra dagar i veckan i tio veckor. Det behöver jag verkligen. Jag är hoppfull och längtar men är också nervös eftersom de är i grupp.

  Jag behöver se över hur jag verkligen mår. Gräva djupare i det. Göra stora förändringar i hur jag lever m.m för det är inte hållbart just nu.

  Hej hur är det med dig? Hur går det med din dagvårdsbehandling – känns det bra?

  Trådstartaren

  Hej hur är det med dig? Hur går det med din dagvårdsbehandling – känns det bra?

  Hej. Jag har gått första veckan, det är extremt svårare än jag trodde de skulle vara. Jag känner att måeendet svänger kraftigare och ångesten blir starkare. Antagligen för att det ligger kvar på ytan eftersom man tar upp och jobbar med sina problem varje dag.

  Jag tycker verkligen inte om att vara i grupp eller att göra övningar tillsammans med någon, sen trodde jag inte vi skulle vara så många, kanske max 5 men vi är 11

   

  Kan det inte vara så att alla ni lider av ångest och stress? – att ni sitter i samma båt så att säga – att detta är väldigt vanligt fenomen av olika orsaker.

  Ångest är ju inget som dödar – det snarare kidnappar din hjärna och därmed hela ditt väsen.  Jag vet av erfarenhet att måendet kan bli verkligen dåligt när man börjar må bättre -fråga mig inte varför men så är det för de flesta jag pratat med – kanske är det så för dig med? Ser fram emot rapporter hur det går för dig.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.