Hem > Forum > Ångest > Oro

Oro

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
  • Avatar

    Har velat skriva här flera gånger men sen kännt att jag inte har rätt att va här då andra har de värre. Men ja mår inte bra. Är över 30 inget jobb inget eget hem ingen man och barn inte så många vänner. Känner mig ensam och har ångest.

    Avatar

    Bra att du skriver här. Låt dig inte hindras av tanken att det finns andra som har det värre. Det finns alltid någon som har det värre oavsett. Gick man på det, så skulle ingen ha rätt att berätta hur den har det eller rätt att få stöd någonsin. Dessutom kan någon ha det jättesvårt på ett känslomässigt plan fast hens liv ser lyckat ut på ytan.

    I mina öron låter det dock som att du har en situation, som även de flesta utomstående kan se är svår. Du skriver att du saknar både sysselsättning, trygg försörjning, hem och socialt nätverk vilket för de flesta är basala förutsättningar för att känna trygghet och välbefinnande.

    Kram.

    Avatar

    det gäller att kämpa , ta en sak  taget och komma i mål med det , det du beskriver TS  är inget som inte går att fixa rätt snabbt

     

    ge inte upp bara , och låt inte oron ta över i nått

     

    styrkekram från mej till dej !

    Avatar

    Klart du ska skriva här 😊

    Det är ett bra sätt att få ut hur man känner och kan lindra ångesten.

     

    Stor kram till dig 🙂

    Avatar
    Trådstartaren

    Tack! känner alltid att jag tar någon annans plats som behöver den mer. Idag är ingen bra dag. Känner bara att jag är en belastning och inte vill leva.
    Är i alla fall tacksam att någon svarade. Har varit svårt att hitta någonstans där man kan få ut sin ångest.

    Avatar

    Starkt att du skriver trots att du känner att det tar emot <3

    Det låter som att det är mycket som skulle behöva förändras och bli bättre i ditt liv generellt med boende, arbete och fler kompisar att höra av sig till för hjälp – men att slippa känna sig som en belastning?

    Ifall du inte vill skriva för liksom öppen ridå (kan förstå om det är skrämmande) finns det en tråd som nog kan upplevas lite mer “trygg” https://forum.mind.se/forum/ma-piss/trad/till-alla-oavsett

    Stor kram

     

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.