Hem > Forum > Ångest > Orkar inte leva mer ( inte dö heller) finns typ bara en lösning

Orkar inte leva mer ( inte dö heller) finns typ bara en lösning

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • hej! Ja vem bryr sig vem orkar egentligen.. 

  Jag är i en extrem situation som jag inte orkar mer någonstans. Jag orkar inte skriva för mycket för jag är för död i hjärnan redan.

  Kort sagt har jag haft en massa ångest stress och andra problem de senaste 10 åren säkert. Jag har kunnat hantera dessa till och från. De senaste två åren har varit helt outhärdligt. Ångesten och hjärnan är på konstant å då menar jag det. Jag har stora problem med utmattning och en massa symotom. Tex jag kan inte minnas eller tänka klart. Jag har ont i muskler huvudvärk konstant. Jag är och har varit förkyld och har mycket dåligt lukt och smak sinne sedan ca 1 år tillbaka. Jag orkar bara inte mer.

  Det finns bara en grej som hjälpt mig. Jag har provat på benzo och det hjälper men att få nått sånt på recept? Ja vem får det?

  Jag vet några som brukar ha benzo men inte så mycket nu längre.

  Jag vet se är beroendeframkallande m. M. Men tänker använda dessa sparsamt under en månad.

  Jag har redan provat på att skriva ner mina tankar göra avslappning övningar m. m. Det funkar inte nå direkt lång varigt.

  Om jag inte får tag i nå benzo innan 1a februari då kommer jag inte orka mer.

  Jag kan bara inte leva med den extrema stressen längre. Jag orkar inte dö heller.

  Ja va tusan gör man???  Kanske kan man ta theralen som man har och sova 20 timmar per dygn att vara levande döda då.

  Ja fan va stark man har varit men även för den mest tjuriga starka personen finns en viss punkt då man inte orkar leva knappt en halv dag till…

  Om det nu skulle finnas någon mänsklig själ varelse kvar på denna jord så skriv gärna något allt från ett enkelt hej till en hel roman tack.

  Jag känner ofta samma. Jag har lust att lägga mig ner och bara ge upp. Vifta med en vit flagga. Jag har lust att skrika till livet att ge fan i mig och lämna mig ifred. Så ofta säger jag att jag inte orkar mer, men ändå så måste man fortsätta fast man inte orkar…och det känns helt bisarrt…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.