Hem > Forum > Ångest > Orimlig oro

Orimlig oro

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Har kämpat med ångest och oro en längre tid nu, är bättre om jag ser tillbaka hur det var för ett halvår sen men fortfarande kan jag känna sån orimlig oro för saker som sker i livet som andra inte ens tänker på.

  Några dagar senare när jag tänker på det som stressat mig så inser jag att det var obefogat och onödigt, ändå sker det gång på gång.

  Önskar att slippa det här, skulle vilja stänga av tankarna….

   

  Hej, jag såg ditt inlägg och jag känner igen mig i allt de du skrev. När jag har ångest så stressar jag över något som är helt obetydligt, och i de flesta fall vet jag inte heller varför jag känner oro, stress eller ångest.

  Avatar
  Trådstartaren

  Visst är det liksom frustrerande? Har läst mycket om det och förstår hur det fungerar men blir så trött på att inte kunna kontrollera det….

  Hej, jag upplever samma sak… det är som att hjärnan letar efter detaljer att hänga upp sig på, när en sak är överspelad hittar den något nytt…. väldigt frustrerande och energikrävande…

  Håller med, desto mer jag försöker förhindra tankarna desto mer kommer de ..

  Avatar
  Trådstartaren

  Ja det är typ omöjligt, försöker möta dom i stället, funkar ibland…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.