Hem > Forum > Ångest > När ska jag få må sådär riktigt bra igen?

När ska jag få må sådär riktigt bra igen?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Avatar

    Jag är trött och less på att ha det såhär. Ska berätta för er lite kort, eller så blir det ett långt inlägg, jag vet inte.
    Jag har iaf i stort sett alltid var lite nojig och haft en släng av hypokondri. Sen jag fick min dotter blev det värre, hon är snart 10 år gammal. Det har gått lite i vågor det där med min ångest och oro. Hennes pappa och jag är separerade sen hon var 1.
    2015 träffade jag en ny kille, min själsfrände, åh så kära vi var och så rätt och lyckligt allting var, min hypokondri och min oro släppte i stort sett helt när jag träffade honom. Men så i april 2018 hände något man bara läser om i tidningarna. Min sambo hade blivit mördad. Där och då rasade allt, jag gick in i en mörk bubbla och kroppen sattes i ett slags ”överlevnads-mode”. Jag har kämpat som en j*vla idiot för att överleva allt det praktiska så som räkningar, flytt, begravning, rättegångar m.m. Ett år senare i april 2019 får jag reda på att min vän kämpar för sitt liv pga en mördarbakterie, hon lever mirakulöst idag, tack o lov! Det är väl egentligen efter allt som varit som min hypokondri har vuxit. Det kan var en magsmärta ovanför naveln, då snurrar tankarna om något kärl som kanske brustit, eller en tumör. Ikväll har det varit små hugg i huvudet som kommer och går i vågor, då tänker jag likadant där, tumör som ligger och växer till sig där inne. Ibland kan jag känna vanliga muskel/led smärtor som mina tankar kokar ihop och får det till att det kanske är något farligt. Jag är såå trött på dessa tankar. Pratar med en KBT terapeut en gång i månaden, det hjälper för stunden men tankarna kommer ändå alltid tillbaka. Jag har en oerhört spänd nacke, och egentligen är hela kroppen stel och spänd hela tiden. Vill inte äta massa mediciner så som lugnande eller insomningstabletter, det gjorde jag hela förra året och jag vill helst slippa det. Önskar bara att mina jobbiga tankar kunde lämna mig ifred!
    Jag vet att många har det precis som jag när det gäller ångesten och tankarna, finns det någon som har några bra tips för hur man ska sortera sina tankar och låsa in dom någonstans så de stannar där?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.