Hem > Forum > Ångest > Någon att lita på

Någon att lita på

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Hej, allt jag önskar är någon att lita på. Någon som finns där för mig i vått och torrt. Någon som inte vänder ryggen till när jag mår dåligt, och som jag kan stötta när den mår dåligt. Klarar inte av att bli sviken igen.

  Jag litar just nu på två personer. En som jag litar på alltid kan slå mig i Wordfeud och en som jag kan lita på vill skicka dick-pics till mig trots att jag inte vill ha dem.  Vad gör jag för fel? Är så ensam.Är jag så hemsk att ha att göra med?

  Låter så sorgligt att de är de enda du kan lita på😔 Jag vet inte varför vissa aldrig hittar en riktig vän. Jag har samma problem. Några bekanta kommer och går men det finns aldrig någon att vända sig till när man är ledsen och behöver stöd. Har du någon i din familj du kan prata med?

  Trådstartaren

  Nej, tyvärr inte. Jag har båda mina föräldrar kvar, men de är äldre och har mest fokus på sig själva och mäktar inte med mer än så. Och en bror jag inte pratat med på evigheter…vi är på väldigt olika platser i livet.

  Tråkigt att du har samma problem, men lite skönt att det inte bara är jag.

  1. Nej, du är inte ensam om dessa känslor. Kan du/jag/vi som.plågats av detta hitta föreningar att vara med i? Tror det vore bra för oss. Kanske volontärarbete.
  Avatar

  <3 Tror man ska kolla efter personer med hög empatisk förmåga och som är genuint intresserade av att lära känna andra människor både på ett ytligt men även djupare plan. Personer som man ser ställer upp för sin omgivning. Gör de inte det, lär de inte heller ställa upp för en själv när det gäller, tror jag. Tänker att det handlar om värderingar och ideal och vad man har för människosyn. Att man delar dessa med varandra, exempelvis altruistiska handlingar. Vissa verkar ju tycka genuint illa om folk och tror det absolut värsta. Enligt min erfarenhet är det dessa man inte kan lita på.

  Kram

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.