Hem > Forum > Ångest > Misslyckad och ensam.

Misslyckad och ensam.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • I korta drag.. Är 30+. Känner mig ensam och misslyckad på många sätt. Har jobb, men ekonomiska problem. Har misslyckat med mycket och de senaste åren har det blivit väldigt påtagligt. Jag har inte haft någon närkontakt med någon man sen 2016 och allt jag vill är att ha en relation och barn. Har inga vänner kvar längre och min ”familj” styr mig som en marionettdocka. Jag orkar inte längre. Går hos psykolog, men allt jag försöker ta med mig därifrån motarbetar min ”familj” mig med. Dom behandlar mig som ett litet barn och se ner på mig hela tiden. Jag skulle vilja bryta helt med dom, men det går inte hur mycket jag än försöker. Ibland eller oftast varje dag vill jag ta mitt liv. Jag tycker det är så tråkigt att leva och det finns inget att se framemot.
    Finns mycket i mitt liv men det är inget som är bra. Är så less på det här..

    <b>Opps, hamnade under fel kategori.. Vet inte hur man ändrar!</b>

    Kan känna igen mig i känslan av att framtiden försvunnit…det är en så jobbig känsla. Som jag dessutom är bra på att livnära med destruktiva tankar. Men är det verkligen så? Ibland tror jag det kan vara bra att utmana de tankarna. Bra att du går hos en psykolog, det är en bra plats att göra det på. Jag känner verkligen med dig, det är skit att ha det så jobbigt, känna misslyckande, hopplöshet, ensamhet. Försök fortsätta på den väg du går, du är inte så gammal och dina livsmål med egen familj och barn är det absolut inte för sent för. Fortsätt sträcka ut en hand när du mår dåligt, vi är många som tyvärr gör det. Men vi kan stötta och hjälpa varandra och då blir det lite mindre ensamt. Ta hand om dig.

    Hej! Är tjej och 23. Också oerhört ensam och känner obehag inför att träffa nya människor. Man vet ju inte vad andra har för avsikter. Såg detta inlägg du skrivit och skapade ett konto här för vill nå ut till andra som mår dåligt i alla fall. Du är inte ensam om att bli behandlad nedlåtande heller. Jag har haft ångest problem sedan jag var litet barn. Har också väldigt nedlåtande föräldrar likt dig. Du kan skriva till mig om du har lust. Heter Vanessa:) Ok , ha de bra

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.