Hem > Forum > Ångest > Måste försvinna inom typ 2 månader..

Måste försvinna inom typ 2 månader..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Ny här. Vet ej hur man gör. Vad man skall säga. Finns ändå inget nån kan göra för att hjälpa. Bara lite distrahering typ antar jag…

    Allt e åt helvete o allt e mitt fel. Huset måste säljas, o det nu typ. Mem jag har ingen annan stans att ta vägen. Pengarna e snart slut o då hamnar jag på gatan. Min kropp e snart slut oxå. Orkar icke med denna kropp, knopp o sjukdommar. Jag vill, jag Ska försvinna, somna in, men e rädd att misslyckas. Vill icke misslyckas o vakna upp som ett kollo. Jag e apatisk o får inget gjort. Jag måste sälja min brors lägenhet då han fått plats på ett demensboende. Jag måste sälja mitt hus då pengarna snart e slut. Jag måste göra mig av med katten min innan, så hon icke svälter ihjäl. Jag kommer svika mina nära o kära, det vet jag, men orkar icke leva enbart för dem. Jag orkar icke leva med mina fobier, utan glädje, inget e kul, orkar inget, svettas, vill bara bort o få slut på eländet. Måste skriva testamente först… finns så många underbara människor som dör, varför icke jag. Skulle gärna byta,plats så nån fin människa fick fortsätta sitt.

    Jag e färdig med detta liv, allt e bara dystra jämna plågor. Jag krymper för va dag. Har glömt hur det e att leva, att känna hopp, att känna glädje, förväntan, kärlek, pirr i kroppen, att njuta.

    Den pulserande smärtan som aldrig lämnar mig ifred. Mitt extrema självhat. Total avsky. Hösten e här o jag tänket icke finnas då…

    Jag tänker att eftersom du skriver här finns det fortfarande en del av dig som vill få en chans. Du vill inte dö, du orkar bara inte med denna smärtan längre. Det är för tungt att bära. Kanske behövs förändringar i ditt liv. Och det kan vara omöjligt för dig att se nu, att det kan se ut på ett annat sätt och att det kan bli bättre. Men inte ens det mörkaste mörkret varar för evigt. Kanske behöver du vila och stöd, kanske behöver du vård och medicin. Jag vill bara påminna om att en depression får än att tänka tankar som man egentligen inte hade tänkt om man inte varit sjuk. Att depression är en sjukdom som man faktiskt kan bli frisk ifrån.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.