Hem > Forum > Ångest > Livsångest

Livsångest

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • När kroppen gör ont. Då gör hela livet ont. Jag har ständig smärta, värk och allt för ofta kramper där hela kroppen vrider sig åt olika håll. Mitt i allt kommer ångesten och gör det omöjligt att andas. Då vill jag bara dö….bort från all smärta i min kropp och själ- befria min familj och alla runt mig från den börda jag och min obotliga sjukdom gör mig till. Just nu känns allt hopplöst, mina tankar har fastnat i att alla måste hata mig, förakta mig…….mest av alla är jag den som hatar mig, min kropp och min ångest mest av alla. hur ska jag orka?

   

  Hej
  Jag förstår att du har en extremt svår situation. Får jag fråga vad det är för sjukdom du har?
  Jag känner igen mig så himla mkt i det du skriver-fast jag har inte kramper så ofta.
  Jag tänker mycket som du, men jag tror inte och tycker inte att du ska tänka att de hatar dig. Vi hatar oss själva mycket (iaf jag) men de andra runtomkring, familj, vänner, bekanta hatar oss för det mesta inte. Du kan ju inte hjälpa att du är sjuk och har hamnat i den här situationen.
  Försök vara lite snäll mot dig själv om det går.
  Ta hand om dig

  Trådstartaren

  Hej

  Jag har Parkinson. Fick diagnos när jag var 35 år. Så snart 10 år sedan. Har en hyfsat mild variant, men på sista tiden har det blivit sämre. Sen vet jag att det går upp och ner, men just nu går det mest ner…. Skönt att veta att man inte är ensam med dessa tankar och känslor, men jag önskar självklart att ingen ska behöva må så här. Ja självhatet är svårt att bära, och jag vill verkligen inte känna det så här, jag vill slippa ha dåligt samvete och be om ursäkt för hur min kropp beter sig och hur jag mår.

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.