Hem > Forum > Ångest > Konstiga symptom

Konstiga symptom

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej!

  Mitt liv är ett sånt jävla kaos just nu. Pga att Sverige inte följt EU stadgar om hur apoteken får se ut idag har det lett till att vissa mediciner säljstoppats (Så har jag fått det förklarat för mig iaf). Självklart gäller det min antidepressiva medicin. Har fått sluta tvärt med den och börjat köra in en annan medicin istället. Men hittills har den inte hjälpt då man måste trappa in den sakta. Har pga av detta fått grymma symptom o biverkningar som både gör mig frustrerad för att det känns som jag är en helt annan person o jag inte känner igen mig själv. Sen även rena fysiska symptom som gör mig livrädd då de verkligen är obehagliga o hemska. Panikångest får jag var o varannan dag. Jag kan få för mig saker jag inte normalt skulle få. Känslorna åker bergodalbana hela tiden o när jag får en känsla känns den så extremt mycket starkare än normalt. Känns helknäppt, men i min hjärna känns det som jag får små elstötar hela tiden, nån form av abstinens antar jag. Det mest obehagliga är en fruktansvärt ilande/krypande känsla jag får i ryggraden. Den är svår att beskriva men den är hemsk. Får sån panik när den kommer för jag blir inte av med den hur jag än beter mig. Den känslan skulle jag inte ens önska min värsta fiende om jag hade nån. Jag gör hela tiden konstiga saker/ säger konstiga saker, får absurda känsloutbrott som jag inte kan kontrollera. Mest dåligt mår jag när det går ut över nån annan. Särskilt min underbara hund som alltid finns där för mig, men hon har aldrig sett mig så här o det märks att hon blir orolig o konfunderad. Så jag försöker som mest att kontrollera mig när hon är i närheten men ibland går det inte. Är livrädd att den nya medicinen inte kommer fungera alls. O om inte får jag börja om från ruta ett igen. Kommer jag behöva trappa in min gamla medicin igen när den är tillbaka? Kommer jag få ett lika stort helvetet då? Jag orkar inte ha det så här länge till! Jag mår fan 100 gånger sämre nu än vad jag gjorde när jag först började med antidepressiva! Vet inte vad jag ska ta mig till. Läkarna kan inte göra så mycket. Jag blir konstig av lugnande så de är jag oxå rädd för att ta…

   

  Tack för att jag får skriva av mig lite!

  Avatar

  Å vad jobbigt! Ja, det där med att det känns som små elstötar är ett klassiskt utsättningssymptom, har jag läst nånstans, hoppas verkligen att det blivit lite bättre sedan du skrev!!!

  Jag har lyckligtvis antidepressiva så att det räcker ett bra tag, men jag tar ögondroppar mot högt tryck i ena ögat, och den ena av dem verkar vara slut överallt, likadant med min katts sköldkörtelmedicin.

  Läkemedelsföretagen har tydligen inte alls hängt med i den ökade förskrivningen av läkemedel (läste jag idag, det verkar finnas många förklaringar till läget …). Hoppas att det händer något radikalt snart, det här drabbar så många!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.