Hem > Forum > Ångest > Känner mig som en dålig människa

Känner mig som en dålig människa

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • jag vet att jag är omtänksam, skulle aldrig skada djur etc etc, men senaste tiden har jag trots det känt mig som en jättedålig människa ……jag är äcklig ,ful, borde inte få finnas och jag bara drunknar i dem här tankarna. Jag vet inte vad som händer med mig.

  Minnen av mobbning  i grundskolan bara skriker saker i mitt huvud. Och allt landar i att jag är värdelös .   Jag blir tokig eller nej mest apatisk. Min BDD har blivit mycket mycket värre. Jävla skit

  Avatar

  Du är ingen dålig människa för att du tycker illa om dig själv. Det är inte bara du som avgör något sådant 🙂

  Har du fått hjälp med din BDD? Kan tänka mig att det måste vara jättejobbigt att få ihop vardagen med det. Kommer det från mobbningen när du var yngre?

  Trådstartaren

  Du är ingen dålig människa för att du tycker illa om dig själv. Det är inte bara du som avgör något sådant 🙂 Har du fått hjälp med din BDD? Kan tänka mig att det måste vara jättejobbigt att få ihop vardagen med det. Kommer det från mobbningen när du var yngre?

  bara medicin har jag fått, och jag skäms så över utseendet att jag inte ens vill prata om det, skulle vara hemskt…

  jag vet inte vad min BDD beror på, jag fick det redan som 11 åring typ, har en tuff barndom det kan bero på det, eller så beror det på andra saker jag vet faktiskt inte . Sen blev jag mobbad i högstadiet samtidigt som jag hade nån hudåkomma som gjorde mig groteskt ful. Jag blev psykotisk till slut.

  idag lever jag i ett helvete utan dess like  min pojkvän är missbrukare och psykiskt sjuk så BDD n har väl blossat upp pga det

  Avatar

  Låter som många jobbiga saker på samma gång. Svårt att hantera när allt försöker ta din uppmärksamhet samtidigt?

  Förstår att det är jobbigt men du kan inte ta ansvar för din pojkväns liv. Bara ditt eget. Vill han må bra så får han göra sitt jobb själv. Hårt men sant. Vi kan bara hjälpa andra när vi själva mår ok.

  Tror verkligen att det skulle hjälpa att ta tag i ett problem i taget. En del saker kanske hänger ihop men det kan hjälpa om du pratar med någon om allt annat än utseendet, bara prata om saker från din uppväxt t.ex.

  Oavsett vad du tycker om dig själv är du värd den hjälpen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.