Hem > Forum > Ångest > Känner mig mentalt sjuk

Känner mig mentalt sjuk

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag har haft ångest i ca 7 år nu men de senaste månaderna så har jag problem med helt sjuka grejer. t.ex. när jag går på stan eller åker buss så tror jag att någon galning kommer och ska döda mig. Jag klarar inte av att blotta min halls längre med människor omkring mig då jag får samma tankar som jag inte kan förtränga. Jag tänker dagligen på att jag kan dö när som.

  Inte nog med det. Men jag tror även att alla på jobbet och mina vänner hatar mig lite då och då men samtidigt så vet jag att det inte stämmer då det hade varit ologiskt om de gjorde det. Men kan inte sluta tro på att de hatar mig.

  Detta är bara toppen av isberget vad som gör att jag känner mig sjuk i huvudet. Går inte på någon medicin och slutade få hjälp för ångest för 5 årsen då jag orkade inte gå till läkaren längre.

  Borde jag gå tillbaka och få reda på vad det är för fel på mig? Eller kommer det bara gå över?

  Avatar

  Du verkar ha det ganska jobbigt med dina tvångssyndrom och din ångest. Det är bra att du skriver här på forumet men det är bra om du kontaktar din vårdcentral eller en psykiatrisk mottagning för så här ska du inte behöva ha det.

  Avatar

  Jag har haft ångest i ca 7 år nu men de senaste månaderna så har jag problem med helt sjuka grejer. t.ex. när jag går på stan eller åker buss så tror jag att någon galning kommer och ska döda mig. Jag klarar inte av att blotta min halls längre med människor omkring mig då jag får samma tankar som jag inte kan förtränga. Jag tänker dagligen på att jag kan dö när som. Inte nog med det. Men jag tror även att alla på jobbet och mina vänner hatar mig lite då och då men samtidigt så vet jag att det inte stämmer då det hade varit ologiskt om de gjorde det. Men kan inte sluta tro på att de hatar mig. Detta är bara toppen av isberget vad som gör att jag känner mig sjuk i huvudet. Går inte på någon medicin och slutade få hjälp för ångest för 5 årsen då jag orkade inte gå till läkaren längre. Borde jag gå tillbaka och få reda på vad det är för fel på mig? Eller kommer det bara gå över?

  Se över ditt vätska intag Vatten plus Himmalaia Salt ,och Citron,ev Honung,Sov!! Gå ut i Skogen ,gärna utan skor strumpor när ,det går ! iaktta tanke hygien! Drick ört The inga animaliska produkter på 3 månader! Lycka Till mvh Torbjörn

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.