Hem > Forum > Ångest > Känner att jag tappar det snart

Känner att jag tappar det snart

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  År 2017 var ett tufft år för mig. Byte enhet inom samma arbetsgivare där jag överöstes med arbetsuppgifter (bara för att de tyckte att jag var så duktig. Ingen annan blev behandlad som jag) utan någon introduktion. Detta ledde till otrolig stress samt ångest inför att jobba där.

   

  Blev sjukskriven 5 månader efter att ha arbetat där (sjukskriven i 2 månader). Kändes bra under sjukskrivningen då jag slapp ”tortyren” där mem lite tråkigt att bara vara hemma dessutom.

  Började jobba direkt 100%. En vecka efter jag började vaknade jag upp mitt i natten av att jag behövde kräkas. Gjorde det och det blev bra sen. Trodde jag ätit nåt dåligt men samma sak hände veckan efteråt och då förstod jag att det inte kan ha berott på något jag ätit.

  Kontaktade sjukvården då jag mådde illa rätt så konstant och hade ont i magen och rygg. Kändes som hugg både i magen och ryggen. Allt detta beror på stress sa dom. För ca 2 månader sen märkte jag blod i urinen. Inga andra besvär med detta. Prov togs som inte visade på UVI. Tog även prov för njurarna funktion vilket visade sig normalt.

  En kväll tänkte jag att jag skulle smörja magen för att känna. Kände då på vänster sida av magen tvärs över naveln ungefär en knöl. Hård men gör inte om när jag rör. Ringer in till 1177 för att kolla vad detta kan vara och hon kunde inte riktig säga förutom att lymfkörtlar ibland kan svullna till.

   

  Jag är skit orolig över detta då jag är sjukt rädd för dödliga sjukdomar. Jag har två små barn och tankarna går till framtiden.

  Har någon varit med om liknande vad fick ni för resultat?

   

  Ska röntgas om 2 veckor men tiden dit känns som en evighet.

   

  Snälla kan någon lugna mina tankar?

  Avatar

  Fy så jobbigt du har verkar ha haft det. Hoppas du har fått svar på röntgen nu. Stress är svårt att förstå då det kan ta sig olika uttryck från en person till en annan. Du beskriver din jobbsituation på ett sätt så jag tror att du är inne på spåret att du får för lite återhämtning. Hur har det gått?

  Avatar

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.