Hem > Forum > Ångest > Jag vill inte mer

Jag vill inte mer

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Idag är en sån dag då jag inte orkar mer, jag står inte ut, jag blir rädd för mig själv. Tänker att den enda lösningen just nu är att avsluta livet. För att lätta för min familj nu innan jul. Vart vänder man sig? Jag vill inte ställa till med någon scen med risk för att inte bli tagen på allvar. Jag vill bara få hjälp NU!

  Jag känner igen känslan. Önskan att få ge upp.

  Men din familj får det definitivt inte lättare om du tar ditt liv. Tvärt om.

  Ring akutpsyk! Du kommer inte ställa till med någon scen. De kan hjälpa dig.

  Har du kännt så här förut? Är det något du vet brukar hjälpa för stunden? Så att du sedan kan få hjälp att må bra.

  Skickar en stor kram!!

  Trådstartaren

  Jag känner igen känslan. Önskan att få ge upp. Men din familj får det definitivt inte lättare om du tar ditt liv. Tvärt om. Ring akutpsyk! Du kommer inte ställa till med någon scen. De kan hjälpa dig. Har du kännt så här förut? Är det något du vet brukar hjälpa för stunden? Så att du sedan kan få hjälp att må bra. Skickar en stor kram!!

   

  Ja, ringt och även varit på psykakuten vid flera tillfällen men alla gånger har det slutat med att jag bara fått sitta flera timmar o vänta på typ ingenting, fått ett nummer att ringa om jag behöver stöd o som även ringt upp mig och ”kollat läget”. Jag vill mer än så, vill bli tagen på allvar.

  Jag förstår dig. Och har samma känsla. Så jobbigt

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.