Hem > Forum > Ångest > Ibland tar ångest över mitt liv.

Ibland tar ångest över mitt liv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Idag har mycket ångest. Och det ända som håller mig i liv är att lyssna på livet och ångest av Frida Braxell. Igår så var jag på roseludsjukhus för de skulle göra en bedömning om jag behövde legas in eller inte. Vi kom fram till att jag ska prata med en psykolog på vårdcentralen och med habilitering. Eftersom det tar lång tid att få tid på habiliteringen så ska jag prata med en psykolog på vårdcentralen först. Att fick rätt hjälp igår var för att jag hade siktat ett meddelande till en som jag känner mig trygg med. Om att jag hade självmordstankar. Så hon ringde till roseludsjukhus för att bättre vad jag hade skrivit.

  Känner med dig ❤️ Dagarna när ångesten är som värst är inte lätta att hantera.
  Bra att du skrev till någon och berättade om hur du kände!! Hoppas verkligen att du får bra hjälp nu. Ta hand om dig!

  Jag har också perioder då ångesten tar över mitt liv. Är i en sådan just nu. Ibland kan det gå över på en dag, men oftast håller det i sig flera dagar. Ibland flera veckor.
  Innerst inne vet jag att det kommer bättre dagar, men mitt inne i ångesten känns det inte så. Det är väldigt svårt att känna hopp inför framtiden, vilket bara förstärker ångesten och depressionen.
  Jag brukar försöka hålla hjärnan sysselsatt när jag har mina bra perioder, för att undvika ångest. Men när det går över gränsen så fungerar inte det.
  Inte så hoppfullt svar kanske, men vi finns här för dig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.