Hem > Forum > Ångest > Hotfullt

Hotfullt

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • En gång när jag var på väg till min praktik plats kom det två ganska unga men ändå vuxna. Jag bara gick förbi lugnt och sansat och jag kollade inte ens på dem och då ”skrek hostade ”tjejen mig i ansiktet och dem var väldigt hotfulla .  Jag tycker sånt här oprovocerat ” hotfullt beteende” är så jävla stört!  Jag bor i en storstad men jag känner att de flesta är emot mig, så jävla tröttsamt.

  Avatar

  Men fy vad otäckt! Antisocialt beteende av dessa personer ju. Djupt stört beteende, håller med!

  En gång var jag med om att en person blåste cigarettrök rakt i ansiktet på mig. Också helt oprovocerat. Hade det varit idag hade jag fan gett killen en mördarblick och övervägt en örfil. Just då var jag dock så skör och nedbruten att jag bara gick vidare. Det ångrar jag idag. Kan ibland spola tillbaka dessa minnen i huvudet och göra annorlunda.

  Jag undrar nu om såna här typer av människor känner av vilka som inte kommer säga nåt? Det händer inte mig alls i dag att jag råkar ut för sånt här längre och enda skillnaden är att jag absolut inte skulle låta det passera. Hade fan blivit vansinnig. Skällt ut personen och fått den att skämmas över sig själv, definitivt.

  Kom att tänka på självförsvarskurser som kvinnor kan gå på. Minns att vi hade en lektion i skolan i det där vi fick lära oss att gå fram till en person och riktigt, riktigt bestämt skrika ”nej!!!”.  Ibland undrar jag om man inte skulle behöva öva upp den mekanismen så det kommer supernaturligt för en. Liksom ett invant beteende som man kan använda i situationer där andra är hotfulla emot en.

  Skulle du har behållning av det?

  Trådstartaren

  Åh !sjukt jävla irriterande att bli blåst på med cigarettrök! Förstår precis känslan.

  grejen är att jag faktiskt vände mig om och pekade ” fuck you” åt det här paret men samtidigt var jag livrädd vad som skulle hända i samma stund som jag gjorde det. ” det här kan gå åt helvete” tänkte jag , tänkte främst på att de kunde haft kniv på sig,  men de ropade  bara nåt och vandrade vidare.

  jag tror att ilska gör en ganska stark, men ger man en smocka får man ju vara beredd på att få en tillbaks. Har hamnat i slagsmål 1 gång , och jag förlorade, det är en otroligt förnedrande känsla. Personen fick ner mig på marken när jag inte var beredd och sen sparkade mig i ansiktet. Jag har blivit mycket mycket försiktigare , det här hände typ 2016 ,

  jag tror absolut att de känner av vilka som inte skulle säga något som du säger! Usch för såna människor

  Avatar

  Förstår precis vad du menar. Man gör något litet tillbaka och så riskerar man att få tusen resor värre behandling tillbaka.
  Tilliten till någon som nyss också trakasserat en är heller inte skyhög.
  Verkligen en sann mardröm om man skulle bli knivhuggen, hjälp.
  Man kanske ska hålla sig till det verbala och peka finger?

  Jag pekar också finger.. Till gubbar framförallt.. Om de klagar när jag är ute och cyklar. Det ser jag som en uppfriskande hobby.

  Tror mycket på rebelliska undertoner!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.