Hem > Forum > Ångest > Hjälp. Vet inte vad jag ska göra.

Hjälp. Vet inte vad jag ska göra.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • För ca ett och ett halvt år sen blev jag nekad en tjänst jag hade all rätt till som ersättare till ordinarie innehavare, fullt stöd från ett skiftlag på 15 personer,där hälften bytte skiftform i protest över att jag inte fick tjänsten. Hade haft tjänsten i ca 1,5 år, pga sjukskrivning och uppsägning hos ordinarie. Men chefen gav tjänsten till sin granne istället för mig, trots att hela skiftlaget lämnade in klagomål kring dennes sätt att hantera ledarskapet på arbetsplatsen, klagomålen gällde bland annat favorisering,sexism, mobbing osv.

  Själv svalde jag allt och fortsatte kriga på.
  Ett halvår senare fyllde jag 30. Firade det med en restriktionsvänlig fest. Vilket innebar middag med mig, min fru och 5 av mina närmaste vänner närvarande. Har inte haft så trevligt på flera år.
  Fram till kl. 02 då min bästa vän i hela världen sen 14 års ålder, förgrep sig på min fru som hade somnat någon timme tidigare.

  Efter det följde ca 7 månader med diverse ångest attacker osv, hela tiden har jag försökt hålla mig stark för min frus skull, och för att hålla humöret uppe hos vår ovetande 2 åriga dotter. För 3 veckor sedan vågade jag äntligen låta mig själv ta tag i att hantera situationen. Bara tänka på mig själv med vetskapen att min fru nu hade tagit sig förbi det värsta.
  1 vecka senare hände nästan exakt samma sak som jag skrev angående jobbet igen…annan chef, men samma typ av vänskap. De delar tydligen bod i ”båthamnen”.
  Min ”vän” som förgrep sig på min fru, är förövrigt gudfar åt min dotter,var min best man, och vann 250 000 på nätcasino förra helgen, själv fick jag 2400 i fortkörningsböter idag 100 meter från mitt hem påväg för att köpa blöjor till min dotter. Jag orkar inte mer. Jag spenderar all min tid med att antingen motivera människor på jobbet,människor jag inte ens tycker om men som behöver det, eller så låtsas jag vara världens lyckligaste människa för att få min dotter och fru att skratta. Men innerst inne är jag helt tom. Har pratat med psykologer utan att gå ett vettigt svar. Jag har ingen bästa vän längre. Han….är hela anledningen till att har mått och mår så här…

  Låter helt förfärligt.

  Jag tycker din fru ska polisanmäla honom. Sedan är det väl bara att avsäga honom som gudfar. Bryt med honom helt.

  Kanske ska ni även fundera på att flytta till en annan stad eller till och med utomlands för att få börja om på nytt utan att behöva påminnas om det som skett?

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.