Hem > Forum > Ångest > Hemska tankar när vi bråkar

Hemska tankar när vi bråkar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej,

  Sedan så länge jag kan minnas, är 30 år idag, har jag vid känslor av hopplöshet, ångest, problem och bråk med närstående hamnat i självmordstankar och självskadetankar. Jag har aldrig agerat på känslorna men blir så otroligt låg, insluten, äter inte och får noll självkänsla.

  Just nu är jag och min man uppe i en konflikt som handlar om brist på tillit och förtroende. Han har sagt att han börjar förakta mig och inte vet vad han vill längre. Jag har knappt ätit på två veckor och fantiserar varje dag om självmord. Det finns något konstigt befriande i tankarna som jag skäms över. Tänker att jag hellre dör än skiljer mig. Nu är jag så rädd att tankar blir till handling om det händer.

  Vet inte vad jag vill med detta. Har så mycket att jobba med men är så ensam i mitt huvud..

  Det låter som om du är väldigt upphängd på din man, om tanken på att skiljas ger dig så svåra tankar.

  Har du inte någon ”egen” vän att prata med? Det behöver inte vara de svåraste tankarna du tar upp, utan mer rent praktiska saker – vad skulle jag behöva ta tag i vid en separation.

  Det är inte sunt att leva i ett förhållande där ens partner föraktar en.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.