Hem > Forum > Ångest > Hej

Hej

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Hej jag har blivit utsatt för brott i sommras och det var hämskt sexuellt ofredande en man på 50 år som skickar dicpics till mig via snapchatt. Jag har skit mycket ångest och jag mår skit dåligt i min själ

  Hej!

  låter jobbigt och hemskt.
  Jag har mått dåligt men av andra orsaker. Något som hjälpt mig må bättre är att lyssna på positiva affirmationer. Jag har spelat in jagstärkande budskap på band som t.ex jag är värdefull, jag är älskad , jag duger etc. Dessa har jag sedan lyssnat på om och om igen. Efterhand började jag tro på dem och jag läkte mitt inre mer och mer. Idag ser jag positivt på tillvaron och har fått mer harmoniska relationer. Skickar styrkekramar till dig i din svåra situation🌸.

  Avatar

  Vad hemskt att du blivit utsatt för detta! Bra att du skriver här. Om du inte berättat tidigare vad du varit med om är det ett bra första steg du tagit här och nu. Har du polisanmält? Om du känner att du inte vågar polisanmäla så kan du börja med att ta reda på hur en polisanmälan går till och vad som brukar hända efter att man anmält sådana här brott, så du är förberedd och kan ta ställning till hur du ska gå vidare. Om du känner att du behöver kan du söka stöd hos Brottsofferjouren, kanske är det också via dem som du kan få mer info om hur man anmäler och om hur en rättsprocess går till?

  Kramar!

  Avatar

  Fy så otäckt! Skulle bli helt chockad och livrädd om någon gjorde så mot mig. Förstår att du har stark ångest och mår dåligt i själen av det här, inte konstigt! Det är något extra obehagligt kan jag tänka mig när det sker så oväntat och att det inte gick att freda sig innan skadan redan är skedd. Ledsen fina du att han gjorde så här mot dig! Blir arg å dina vägnar! Vilken otroligt empatilös man!

  Kram!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.