Hem > Forum > Ångest > Havets vågor som kväver en

Havets vågor som kväver en

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Mina ångestattacker är som att sitta på botten av havet så bara näsan kan få luft samtidigt som vågorna slår mot en och man blir kvävd, få panik och ingen luft. Allt bara skakar i en och man vill bara fly eller dö.

  Avatar
  Trådstartaren

  Hela livet bara sätts på ”paus” när man har ångest, man orkar inte göra något, äter inte, går inte ut med hunden i samma utsträckning som normen säger. Orkar inte. Skit jobbigt att ha det såhär.

  Fick ett negativt besked igår o då började ångesten byggas upp mer o mer, kom hem och då släppte allt, det var då helvetet började, den starka dödsångesten. Ställde mig i kö till minds chatt o dom lyckades få mig lite lugnare. (Ta mina mediciner och lägga fokus på hunden). Dom räddade troligtvis mitt liv (har planer att ta en överdos) 😬😥

  Avatar

  Jag vet precis hur det känns när man nästan kvävs. Jag har levt med ångest i en stor del av mitt liv nu. Vet inte om det är nån tröst men det blir bättre med åren. 😊Skriv här så lovar jag att svara så fort jag kan

  Avatar

  Förresten. Det är alltid bättre att fly än att dö. Jag lovar att det kan bli bättre

  Avatar

  Hej Green Cibyda,

  Hur mår du idag?

  Blev så lättad när du skrev att Mind-chatten troligtvis räddade ditt liv <3 Så otroligt starkt av dig att du sökte hjälp och slapp vara i det ensam!

  Värme

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej. Jah mår lite bättre idag. Har kraftig ångest ungefär varannan vecka o denna vecka var det en ångestvecka. Hoppas nästa vecka blir bättre.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.