Hem > Forum > Ångest > Gräsänkling

Gräsänkling

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Själv med barnen över helgen, har ångest. Frun har inte pratat med mig sen jag kom hem och var bakis efter en dagskryssning, har försökt o kommunicera lite men får inget gensvar, orkar inte gå in i nån debatt för det blir samma tjafs jämt. Funderar om jag ska skicka nåt vettigt sms under helgen🤔 Jag var ute och hade kul med en gammal vän sen ska jag straffas för fet. Det här händer högst en gång om halvåret, jag tycker inte det är så farligt men hon avskyr det, vet inte längre vad jag ska göra, orkar inte bry mig längre, vi har provat allt, gått i familjerådgivning g etc, men kommer alltid tebax till fetta, känner att antingen accepterar hon mina svagheter eller så skiter jag nu i detta, får dåligt samvete gentemot barnen bara men nu för tiden är ju delad vårdnad en vana iaf.

   

  Avatar

  Hm att festa med en vän en, två gånger per år låter väldigt lite…Inget att bråka om enligt mig. Du har ju oxå ett liv! Gör det du tycker är kul, umgås med vänner är normalt ( önskar ofta att jag hade några…) så var glad att du träffade en gammal vän! Min kille har hittat tillbaka till en gammal vän (en kvinnlig) och nu är de ute och  springer ett par gånger i veckan.Jag tycker det är bra…Han mår dåligt och träningen kan säkert hjäpa till att minska ångesten.Nöjen är oxå bra för ångest lindring! Jag skulle gjort samma om jag hade en vän. Kan du förtydliga att det bara händer ett par ggr per år eller mindre? Att du behöver vänner och behöver en ventil eller ngt annat att tänka på?

  Trådstartaren

  Jo men problemet är om jag kommer hem för onykter, jag har minskat mycket på alkoholintaget men uppenbarligen behöver jag festa till ibland vilket hon inte accepterar.

  Avatar

  Jo men problemet är om jag kommer hem för onykter, jag har minskat mycket på alkoholintaget men uppenbarligen behöver jag festa till ibland vilket hon inte accepterar.

  Aha okej..Jag är säker på att min kille oxå skulle bli sur om jag kom hem onykter…Nu har jag aldrig gjort det för när vi festat har vi gjort det tillsammans.( Men det händer sällan) Och vi bor inte ihop så teoretiskt är det möjligt för mig att festa typ i kväll nu när han är med barnen.Men jag har inga vänner att gå ut  med så det händer aldrig..Har du tagit upp att du kan bli berusad ? Så hon är förberedd på att du tänker festa den kvällen? Eller handlar det om att hon är emot alkoholen i sig?

  Trådstartaren

  Hon är emot om man dricker för mycket

  Trådstartaren

  Jag säger inte att det är bra att dricka för mycket gör det aldrig hemma, men det är min medicin mot att koppla av eftersom jag inte har nåt annat att ha mot nervarvning och de händer inte ofta som sagt

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.