Hem > Forum > Ångest > Fysiska symptom på ångest

Fysiska symptom på ångest

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej!

  Jag har under de senaste 7 åren varit med om ganska stora och allvarliga kriser bl.a. nära anhörigs död. Blev heltidssjukskriven för 2 månader sedan för utmattning och med mycket uppdämd oro och ångest. Har många fysiska symptom såsom hjärtklappning och frossa. Men det värsta är att musklerna i ben och armar är så svaga. Känns som att benen inte bär mig. Armarna känns lealösa och och jsg blir bara ner och mer orkeslös. Är det någon här som också har så i benen och armarna? Har börjat med en ny medicin som dessutom förstärker dessa symptom.

  Jag får ofta såna känningar när jag känner mycket ångest och stress. Hela kroppen känns otroligt svag och särskilt armar och ben.

  Obehaglig känsla som är svår att bli av med när den infunnit sig. Upplever att jag får himla svårt att jobba då, även fast jag har ett jobb där jag sitter framför en dator :/

  Har tyvärr inte själv lyckats hitta nån lösning på det hela

  Trådstartaren

  Det är otroligt jobbigt. Kan nästan inte ens gå promenader.

  Det svartnar för ögonen och benen är som spaghetti. Jag tror hela tiden att jag ska svimma. Har även svårt att vara bland mycket folk och drar mej för att åka kollektivt. Det brukar hjälpa mej att tänka att det sitter i mitt huvud.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.