Hem > Forum > Ångest > Finns det bättre dagar?

Finns det bättre dagar?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag är här har haft/har ångest i perioder,just nu är det väldigt jobbigt och jag vill dra ner rullgardinen. Varit inom psykiatrin i många år och varit inlagd i perioder. Just har jag LSS och psykiatrin kommer och hälsar på ibland. Sköter mig bra men i hemlighet har jag kraftig ångest,illamående,stark nedstämdhet,blivit duktig på att dölja det för människorna omkring mig,sitter ofta ensam på kvällarna (när vännerna gått hem) och grubblar med musik i lurarna,som tur är skadar jag inte mig själv längre,som skrivet grubblar jag mycket ,mer än vanligt, just nu grubblar jag på massor av saker b.l.a. Parkinson och demens,hur min relation kommer att se ut med min gubbe eftersom han har Parkinson ,det triggar min ångest något enormt, men kan inte vara utan honom . Tänker på döden ofta inte bara min egen dödlighet utan andra människors dödlighet också,speciellt dom som står mig nära. Jag är livrädd för att bli inlagd igen och att folk ska överge mig p.g.a. det. Just nu vill jag bara sticka någonstans och glömma allt en plats där jag slipper tänka ,inte dö men bara lite avtrubbad,men orkar inte med det heller avtrubbning är också jobbigt.Jag är också väldigt stresskänslig gör inte saken bättre.

  Diagnoser : Asperger och ADHD samt depression i perioder

  Avatar

  Behöver du nån att prata med så finns jag, känner igen mig lite av det du beskriver och skulle va intressant att lyssna på nån annans historia.

  Avatar
  Trådstartaren

  Behöver du nån att prata med så finns jag, känner igen mig lite av det du beskriver och skulle va intressant att lyssna på nån annans historia.

  Ja det vore skönt att iallafall skriva med någon. Jag har faktiskt en ok dag idag 🙂

  Jag förstår att du gömmer ditt mående för andra, eftersom du är rädd att bli inlagd igen. Jag tror dock att du skulle må bättre om du slapp hålla allt inom dig. Kanske prata med någon av dina vänner? Eller ta upp ditt mående med psykiatrin? Jag tror inte du blir inlagd om ingen fara finns med i bilden.

  Eller så försöker du få kontakt med någon här, som du kan skriva med. Men någon i närheten är nog bäst i längden.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.