Hem > Forum > Ångest > Borde det inte finnas en chatt här!

Borde det inte finnas en chatt här!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Borde det inte finnas en chatt här! där vi användare kan prata med varan! Om allt mellan himmel och jord olika problem strategier/lösningar. Och där experter inom detta område som t.e.x: läkare, psykologer sjukgymnaster m.m. kunde avsätta lite tid och besvara användarnas frågor. En bestämd dag och tid på chatt forumet några gånger om året. Och där dom kunde ha egna forum/trådar utan för chatten för att besvara olika strategier på problem som kan uppstå eller komma med den senaste informationen inom visa områden. kanske eventuellt till och med vi användare ha egna sidor som man kan dela med sig av sina erfarenheter för som det är nu är det mycket hyss, hyss och man kan bara läsa den informationen som finns här och dom forum som andra skriver och dom  trådar som finns. Man skulle gott och kort säga som en förening för träffar och möten på nätet och inte som en information kanal som det är nu. Och givetvis dom som vill vara mer anonyma skulle få vara det och dom som vill vara mer öppna skulle tillåtas vara det om vem personen bakom kontot är t.e.x och hur öppen man vill vara det redigerar bara du!

    Finns det några som har insikt hur det skulle kunna fungera eller tycker som jag så är ni varmt välkommen att höra av er till tråden  Alias: Danne The Man.

    https://www.youtube.com/watch?v=9mBTf4fYRxk

    Håller med, men med.se verkar inte bry sig om vad vi tycker.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.