Hem > Forum > Ångest > Bäst medicin vid GAD?

Bäst medicin vid GAD?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Lidit av depression sen jag var liten.åt Sertralin i 27år tills jag la ner det plötsligt då jag gick upp 30kg o kände ingen skilland.

  Har gått massa KBT,känner mig inte deprimerad men har den där ångesten som dödar mig.konstant ångest över..allt o inget.

  Enda jag äter nu är magnesium som hjälper mig att existera lite.

  Men konstant trött,trots att jag gör saker.mycket promenader på det med

  Jag är stressad över allt,panikattack kommer när jag mår som bäst.

  Somnar jätte sent,trots att jag lägger mig tidigt.oro,ångest dygnet runt.

  Vilka är de bästa medicinerna? Jag vill ju leva ett normalt liv i huvudet.

  Ska till läkaren imorgon och vill veta lite innan…

  Fick beta blockerare förra veckan men har inte hunnit ta en.

  Åldrats jätte mycket bara detta året pga den ångesten som tär

  Avatar

  Hej.

  känner igen den känslan så mycket. Har också konstant ångest och den slår ofta över till depression. Jag är inne på min andra vecka med venlafaxin. Den funkar bra för mig. För några år sedan gick jag på mirtazapin men den funkade inte alls då jag var i ett konstant töcken. Du kanske skulle prata med läkare och se vad det finns för alternativ. Det är knäckande att gå med konstant ångest.

  ta hand on dej

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack. Kom nyss hem. Prov tagning o medicin. Fick nåt på D..x…nåt o imovane så jag kan sova normalt nån gång o lergigan..fast den sista hjälper ytterst lite men bättre än atarax.

  Vågar jag mig på d…f …livrädd för nya mediciner. Ska börja utbildning om två veckor sen jobba..

  Har ångest vid nya händelser med

  Lidit av depression sen jag var liten.åt Sertralin i 27år tills jag la ner det plötsligt då jag gick upp 30kg o kände ingen skilland. Har gått massa KBT,känner mig inte deprimerad men har den där ångesten som dödar mig.konstant ångest över..allt o inget. Enda jag äter nu är magnesium som hjälper mig att existera lite. Men konstant trött,trots att jag gör saker.mycket promenader på det med Jag är stressad över allt,panikattack kommer när jag mår som bäst. Somnar jätte sent,trots att jag lägger mig tidigt.oro,ångest dygnet runt. Vilka är de bästa medicinerna? Jag vill ju leva ett normalt liv i huvudet. Ska till läkaren imorgon och vill veta lite innan… Fick beta blockerare förra veckan men har inte hunnit ta en. Åldrats jätte mycket bara detta året pga den ångesten som tär

   

  Sätt dig ner o gråt, feel the feelings drop the story. Du är säkert fast i något barndoms brain hack. Det bästa vore om du kunde se till att få död på ditt ego. Detta sker lämpligast i total ensamhet. Ta en semester till ett skjul utan mediciner, oavsett vad så lämna inte detta skjul. Sitt där i två veckor om det behövs, tro mig, du kommer att känna ångest som aldrig förrut men det är här du ska utmana den utan hjälpmedel. När ångesten nått sin topp finns bara gråt, sorg, ilska o healing. DO IT!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.