Hem > Forum > Ångest > Asså hjälp?

Asså hjälp?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej. Jag har försökt fått hjälp med min ångest i över 10 månader men inget fungerar!

  Min ångest har satt sig i magen, typ den känslan du får när du gjort något fel och de suger till i magen… Så känner jag nästan dygnet runt!

  Och de har påverkat att jag har gått ner mycket i vikt för jag kan inte äta längre, jag kan inte sitta eller ligga bekvämt heller, och har en rastlöshet som är olidlig…. Asså hjälp jag vet inte vad jag ska göra, ingenting hjälper…

  Hur har du sökt hjälp? Är i en liknande situation där jag blir kastad mellan kliniker, kanske har något tips.

  Trådstartaren

  Jag har har sök hjälp länge och jag går på KBT nu genom psyk, men inget fungerar jag blir tokig snart…!

  Träna mycket, endorfiner lugnar ner så att åtminstone inte allt känns på samma gång. Rastlösheten i kroppen borde ge sig om du tränar ordentligt, varje dag. Tyngdtäcken kan också hjälpa med rastlösheten. Kan starkt rekommendera kampsport, det håller både hjärnan och kroppen sysselsatt. Dans är också är också ett bra alternativ. Och vänta inte på att det ska gå över, acceptera att ångesten är där ibland, avdramatisera det. Var inte rädd eller orolig över ångesten, den är jobbig men låt den bara vara. Den är inte du och du är inte den, försök att låta er båda existera på samma gång. Du kan även tänka över möjligheten att du kanske inte ”bara” har ångest. Att det kan ligga något bakom, t ex en npf-diagnos 2/3 av alla med adhd t ex har även depression eller ångest. Många söker sig till psykiatrin för att de mår dåligt när det egentligen kan finnas en annan diagnos bakom, kan vara värt att tänka över bara. Ta hand om dig!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.