Hem > Forum > Ångest > Ångesten äter upp mig inifrån

Ångesten äter upp mig inifrån

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
  1. Jag känner mig så fullkomligt kass och ångesten gnager längs ryggraden. Känns skönt att skriva, veta att nån kan läsa. Gråter och vet inte vart livet är påväg. Rädd för ovissheten och lamslagen.

  <3

  Trådstartaren

  Tack Olive Bagohe för hjärtat. Du anar inte vad det gjorde för mig, kände mig med ens mindre ensam och sedd. Tack för att du vågar visa närvaro!

  Känner med dig! Kämpar också med ångest och jag förstår vad du menar att den äter upp allt inombords.

  Trådstartaren

  Tack! Och jag känner med dig <3 När ångesten är där för mig, med ilningar i kroppen och oros tankar, tappar jag även greppet om det jag vet; att andra också kan känna så här, att jag inte är ensam. Där och då känner jag mig oerhört ensam i min upplevelse och smärtan känns outhärdlig.

  Vill du berätta mer hur ångesten känns för dig?

  Vet inte vad jag gör…..

   

   

  tycker att allt det mesta är uppgjortt.

   

  flummar för tillfället men det MÅSTE vara OK för varken du eller jag vet vad som är rätt eller fel.

   

  är PAPPA sen en lång tid tilbaka och har döttrar sen lång bak.

   

  fick nöjligen veta att för mer än 10år sen att en av döttrarna blivit våldtagen/UTNYTTJAN som många säger. detta har skett för minst 10år sen och min dotter vilol INTE säga något????

   

   

  full FRUSTRATION

   

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.